Ελένη Μενεγάκη: Η σπάνια φωτογραφία με τις κόρες της, Λάουρα και Βαλέρια

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

16 Ιανουαρίου 2023 10:18

Η Ελένη Μενεγάκη αποφεύγει να αναρτά φωτογραφίες με τα παιδιά της καθώς έχει επιλέξει να κρατήσει τα φώτα της δημοσιότητας μακριά από την οικογένειά της.

Πάντως, πριν από λίγο καιρό, η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη πριν από λίγο καιρό, με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο με τη μητέρα και τις δυο της κόρες, Λάουρα και Βαλέρια.

Τα δύο κορίτσια, όπως προκύπτει από το στιγμιότυπο, μοιάζουν πολύ στη μητέρα τους, ειδικά η Βαλέρια.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @elenimenegaki

Σε μια προσωπική εξομολόγηση πέρασε η Ελένη Μενεγάκη για τη μητρότητα. H παρουσιάστρια του Mega παραδέχτηκε πως σε καμία από τις εγκυμοσύνες της δεν πέρασε επιλόχειο κατάθλιψη.

Η Μενεγάκη τόνισε πόσο πολύ ήθελε να αποκτήσει παιδιά και στις τέσσερις εγκυμοσύνες της.

«Μια γυναίκα, η οποία θέλει πολύ να αποκτήσει ένα παιδί, δεν έχει σημασία αν είναι 30-40 χρονών, πιάνω όλες τις ηλικίες… το αποκτά, το παίρνει στα χέρια της, το κοιτάζει, είναι υγιέστατο, έχει τον άνθρωπό της δίπλα!

Τι είναι αυτό -που δεν μπορώ να καταλάβω – το έχω δει να συμβαίνει σε γυναίκες, μα λέω: είσαι χαρούμενη, έγιναν όλα, έφτασες στο τέλος. Τι μας συμβαίνει;».

«Εγώ δεν έχω περάσει επιλόχειο κατάθλιψη ομολογώ, ίσως γιατί πραγματικά το ήθελα πάρα πολύ και τα τέσσερα παιδιά, τα κυνηγούσα, ήθελα να τα κάνω. Δεν το ένιωσα, μπήκα και πολύ γρήγορα όμως στη δουλειά, υπήρχε πάλι ξανά αυτή η ισορροπία, δουλειά, οικογένεια και άνδρας και όλα», εξομολογήθηκε η Μενεγάκη.

Από εκεί και πέρα, κύκλο εργασιών ύψους 1.548.250 εμφάνισε το 2021 η «Μ Winner ΙΚΕ», στην οποία διαχειρίστρια είναι η Μενεγάκη.

To 2020 ο κύκλος εργασιών της εταιρείας της Μενεγάκη, ανήλθε σε 1.645.662 ευρώ. Τα προ φόρων κέρδη ανήλθαν σε 1.270.922 ευρώ το 2021, από 1.351.733 ευρώ το 2020.

Τα δάνεια της εταιρείας για το 2021 μειώθηκαν σε 452.346 ευρώ, από 499.235 ευρώ το 2020, ενώ οι λοιπές μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις αυξήθηκαν σε 672.974 ευρώ, από 422.974 ευρώ το 2020.

Σημειώνεται πως η Μενεγάκη δεν είναι εργαζόμενη που αμείβεται με μισθούς, δώρα και υπερωρίες. Δεν είναι φυσικό πρόσωπο αλλά… εταιρεία. Μια ΙΚΕ συγκεκριμένα, με έσοδα – έξοδα, όπου μπορεί να καταχωρεί δαπάνες για αυτοκίνητα, βενζίνες, ρούχα, κομμώτριες, μεκιγιέζ, ινστιτούτα αισθητικής, διάφορες αποσβέσεις κλπ.

Η εταιρεία είναι η «M Winner ΙΚΕ» και έχει διαδεχθεί την «Ελένη Μενεγάκη ΕΠΕ».