Ελένη Μενεγάκη: «Ήθελα και τα τέσσερα παιδιά, κυνηγούσα να τα κάνω»

Συντάκτης: Newsroom

11 Ιανουαρίου 2023 18:00

Ελένη Μενεγάκη: Οι συμβουλές της για τέλειο μακιγιάζ στο ρεβεγιόν

Σε μια προσωπική εξομολόγηση πέρασε η Ελένη Μενεγάκη για την μητρότητα. H παρουσιάστρια του Mega παραδέχτηκε πως σε καμία από τις εγκυμοσύνες της δεν πέρασε επιλόχειο κατάθλιψη.

Η Ελένη Μενεγάκη τόνισε πόσο πολύ ήθελε να αποκτήσει παιδιά και στις τέσσερις εγκυμοσύνες της.

«Μια γυναίκα, η οποία θέλει πολύ να αποκτήσει ένα παιδί, δεν έχει σημασία αν είναι 30-40 χρονών, πιάνω όλες τις ηλικίες… το αποκτά, το παίρνει στα χέρια της, το κοιτάζει, είναι υγιέστατο, έχει τον άνθρωπό της δίπλα!

Τι είναι αυτό -που δεν μπορώ να καταλάβω – το έχω δει να συμβαίνει σε γυναίκες, μα λέω: είσαι χαρούμενη, έγιναν όλα, έφτασες στο τέλος. Τι μας συμβαίνει;».

«Εγώ δεν έχω περάσει επιλόχειο κατάθλιψη ομολογώ, ίσως γιατί πραγματικά το ήθελα πάρα πολύ και τα τέσσερα παιδιά, τα κυνηγούσα, ήθελα να τα κάνω. Δεν το ένιωσα, μπήκα και πολύ γρήγορα όμως στη δουλειά, υπήρχε πάλι ξανά αυτή η ισορροπία, δουλειά, οικογένεια και άνδρας και όλα», εξομολογήθηκε η Ελένη Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη: Η ατάκα στον Ουγγαρέζο για τον ΣΚΑΪ, το Survivor All Star και η Φαίη Σκορδά

Ελένη Μενεγάκη: Η ατάκα στον Ουγγαρέζο για τον ΣΚΑΪ, το Survivor All Star και η Φαίη Σκορδά

Το spoiler που έδωσε χθες 9/1 ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για το Survivor All Star έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με την Ελένη Μενεγάκη να το σχολιάζει στη σημερινή εκπομπή.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Mega, απευθυνόμενη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας της, αναρωτήθηκε αν έχει ιδιαίτερη σχέση με την εταιρία παραγωγής, τον ΣΚΑΪ ή τη Φαίη Σκορδά.

«Στο λίγο που κυκλοφόρησα εχθές, μου είπαν όλοι “καλά ρε συ, ο ΣΚΑΪ τα δίνει στον Δημήτρη Ουγγαρέζο;”. Παιδιά, αν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη σχέση με την Acun Medya, με τον ΣΚΑΪ γενικότερα, με τη Φαίη Σκορδά, αλλά και αυτή τι; Το δικό της θέμα θα το έδινε σε σένα; Ρε συ, όλοι τα είπαν λάθος και εσύ τα είπες σωστά… Ξέρεις τι μου είπαν; Να τον βγάζεις κάθε μέρα να λέει τα spoilers. Λέω εγώ “ποια; Του μυαλού του; αφού νομίζω ότι ήταν έμπνευσή του”.

Λέω “δεν μπορεί”. Και με τη Φαίη να μιλούσε, θα έδινε το spoiler στον Δημήτρη που δουλεύει στο Mega και δεν θα το έδινε στην εκπομπή της στον ΣΚΑΪ; Καλό είναι, θα είσαι το spoiler της ημέρας. Κι άμα το πετύχεις…» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

«Εξάντλησα εκεί όλο μου το γούρι και δεν μου έτυχε μετά το φλουρί» απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ελένη Μενεγάκη: Η αντίδρασή της όταν τη ρώτησαν για τη νύφη που θα φέρει ο γιος της!

Μία αναφορά της Πηνελόπης Πιτσούλη και του Σπύρου Πούλη προκάλεσε την αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη σχετικά με τον… γάμο του γιου της, Άγγελου Λάτσιου!

Η Πηνελόπη Πιτσούλη και ο Σπύρος Πούλης ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA και συζήτησαν για μία σειρά από θέματα.

Μεταξύ άλλων, οι ηθοποιοί αναφέρθηκαν στην σχέση μητέρας και γιου κάτι που στη διάρκεια της κουβέντας τους, προκάλεσε την αντίδραση της παρουσιάστριας.

Συγκεκριμένα ο Πούλης είπε στη Μενεγάκη: «Νομίζω ότι αυτά τα πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ στην ελληνική κοινωνία. Εγώ το ίδιο θα κάνω στην κόρη μου… Δεν θα δεχτώ ποτέ τον γαμπρό… Εσύ, βλέπεις πως υπάρχει για τον γιο σου μία άξια νύφη;»

Η Μενεγάκη πήρε τον λόγο και απάντησε ως εξής: «Νύφη; Εμένα ο γιος μου είναι μωρό. Στις σχέσεις δεν ανακατεύομαι γιατί έχω μεγαλώσει και ξέρω τι δεν μου αρέσει να μου κάνουν… Ξέρω λοιπόν τι να μην κάνω. Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στον γάμο… στη σχέση δεν επεμβαίνω, δεν ομιλώ».

Όπως είναι γνωστό, ο γιος της, ο Άγγελος Λάτσιος διατηρεί σχέση με την κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, Γαία.

Από εκεί και πέρα, κύκλο εργασιών ύψους 1.548.250 εμφάνισε το 2021 η «Μ Winner ΙΚΕ», στην οποία διαχειρίστρια είναι η Μενεγάκη.

To 2020 ο κύκλος εργασιών της εταιρείας της Μενεγάκη, ανήλθε σε 1.645.662 ευρώ. Τα προ φόρων κέρδη ανήλθαν σε 1.270.922 ευρώ το 2021, από 1.351.733 ευρώ το 2020.

Τα δάνεια της εταιρείας για το 2021 μειώθηκαν σε 452.346 ευρώ, από 499.235 ευρώ το 2020, ενώ οι λοιπές μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις αυξήθηκαν σε 672.974 ευρώ, από 422.974 ευρώ το 2020.

Σημειώνεται πως η Μενεγάκη δεν είναι εργαζόμενη που αμείβεται με μισθούς, δώρα και υπερωρίες. Δεν είναι φυσικό πρόσωπο αλλά… εταιρεία. Μια ΙΚΕ συγκεκριμένα, με έσοδα – έξοδα, όπου μπορεί να καταχωρεί δαπάνες για αυτοκίνητα, βενζίνες, ρούχα, κομμώτριες, μεκιγιέζ, ινστιτούτα αισθητικής, διάφορες αποσβέσεις κλπ.

Η εταιρεία είναι η «M Winner ΙΚΕ» και έχει διαδεχθεί την «Ελένη Μενεγάκη ΕΠΕ».