Ελένη Μενεγάκη: «Κρατάω τα λόγια της Ρούλας – Ό,τι είπαμε ήταν μέσα από την ψυχή μας»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

26 Νοεμβρίου 2022 13:07

Η χθεσινή τηλεοπτική συνύπαρξη της Ελένης Μενεγάκη με τη Ρούλα Κορομηλά μετά από 26 χρόνια αποτελεί θέμα συζήτησης σήμερα.

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» του ΜΕGA για τη συνάντησή της με τη Ρούλα Κορομηλά.

«Για εμένα, ήταν μία ημέρα που δεν ήξερα εάν θα προκύψει. Μάλλον δεν πίστευα ότι θα προκύψει, γι’ αυτό και το χάρηκα πάρα πολύ γιατί βγήκε εύκολα, εννοώ κλείστηκε πολύ εύκολα, χωρίς καν να χρειαστεί να μιλήσουμε παρά μόνο δύο λεπτά. Νομίζω, τη σημερινή (σ.σ. χθεσινη) ημέρα και οι δύο μας, με κάποιον τρόπο την χαρήκαμε πολύ», είπε αρχικά η Μενεγάκη.

Για την ημέρα πριν συναντήσει την Κορομηλά, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Ξύπνησα το βράδυ κατά τις 3.30… Όταν ένας άνθρωπος έχει κάνει μία διαδρομή τόσο μεγάλη, μία σπουδαία διαδρομή, την οποία εγώ τη σέβομαι και τη θαυμάζω, δεν μπορώ να μην έχω στο μυαλό μου ότι έρχεται να με τιμήσει. Θέλω να είμαι όσο γίνεται πιο σωστή και όσο της αξίζει.

Η αλήθεια είναι ότι ξύπνησα, δεν έχω κοιμηθεί από τις 3.30 το πρωί, θα πέσω ξερή σήμερα. Αλλά χαίρομαι γιατί ήταν όμορφα, ήταν όμορφα αβίαστα, εύκολα, γλυκά. Δεν έχω συναίσθηση τι βγήκε από αυτό που κάναμε. Πιστεύω ότι αυτοί που βλέπουν τηλεόραση, μας ξέρουν καλά και ξέρουν ότι αυτό είναι κάτι ξεχωριστό που συμβαίνει μία φορά, αν το πετύχεις το είδες».

Και πρόσθεσε: «Για μένα, η κουβέντα ήταν και η κουβέντα που κάναμε στα διαλείμματα, και οι πλάκες που κάναμε στα διαλείμματα, αλλά και τα λόγια που ανταλλάξαμε. Η Ρουλά Κορομηλά με περίμενε στο κλείσιμο της εκπομπής, γιατί είχα δέκα λεπτά μέχρι να κλείσουμε, έτσι για να πούμε δύο λόγια οι δυο μας, μόνες μας. Κρατάω αυτά τα λόγια.

Ό,τι είπαμε ήταν μέσα από την ψυχή μας. Και ό,τι σκέψεις έκανα, ό,τι μου είχε περάσει από το μυαλό ή δεν μου είχε περάσει, τα είπα όπως ακριβώς τα σκεφτόμουν, αλλά και εκείνη. Ίσως γιατί αισθανθήκαμε και οι δύο ασφαλείς λόγω του σεβασμού της μίας προς την άλλη. Δεν σκεφτόμουν ότι θα ξανασυναντιόμουν με τη Ρούλα Κορομηλά, γιατί δεν το πίστευα ότι θα συνέβαινε».

Για το εάν θα είναι μαζί με την Ρούλα Κορομηλά στο «Σπίτι με το MEGA», η παρουσιάστρια απάντησε: «Θέλω να κάνω για εκείνη, για να της γυρίσω πίσω αυτό που έκανε εκείνη για εμένα. Δεν ξέρω αν αυτή είναι η στιγμή μας αλλά θέλω να κάνουμε κάτι που να βρεθούμε μαζί, όχι πια μιλώντας η μία με την άλλη, αλλά με έναν άλλον τρόπο. Τώρα εάν είναι η στιγμή ή λίγο παρακάτω, αφού είμαστε και οι δύο στο MEGA, τα πράγματα είναι εύκολα! Επειδή ξέρω ότι μέσα σε όλον τον κόσμο που το βλέπει και το βλέπει έτσι όπως είναι, πάντα υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν δικές τους σκέψεις. Βάζουν δικά τους πράγματα στο μυαλό τους».

«Σήμερα (σ.σ. χθες) είχαμε μία συνάντηση και ειπώθηκαν πολλά πράγματα ανοιχτά και από εμένα και από εκείνη, ακριβώς αυτά που σκεφτόμασταν, η μία για την άλλη, για πράγματα και αντιδράσεις που είχαμε, θέλω απλά, για κάποιους ανθρώπους που το μυαλό τους δεν είναι ήρεμο, κάνουν δεύτερες και τρίτες σκέψεις, ό,τι είπαμε σήμερα αφορούσαν μόνο εμένα και τη Ρούλα, κανέναν άλλον», ξεκαθάρισε κλείνοντας η Μενεγάκη.