Γιατί τσακώνεται η “βασίλισσα”, δικαιωματικά, της TV Ελένη (Μενεγάκη) με τον Μάκη (Παντζόπουλο)

21 Μαρτίου 2019 12:50

Στον Μάκη Παντζόπουλο δεν αρέσει η δημοσιότητα. Πώς τρέμει ο διάβολος το λιβάνι; Έτσι κι εκείνος, έχει αλλεργία στα φλας. Δικαίωμά του, βεβαίως, του ανθρώπου. Δεν είναι κοσμικό πρόσωπο. Έλα, όμως, που το Ελενάκι του το λατρεμένο είναι. Κι έλα που δεν μπορεί, όπου είναι καλεσμένη η Ελένη Μενεγάκη, να πηγαίνει ασυνόδευτη.

Κι έλα που, πέραν της εκπομπής της, οι σπόνσορές της είναι πολλοί. Τα ντιλ της μια χαρά και της αποφέρουν λεφτά με ουρά, μια που το κασέ, έτσι κι αλλιώς, απ’ το “κουτί” έχει πέσει… Πρέπει, η γυναίκα, να πηγαίνει στα διάφορα events. Και ο Μάκης δεν γουστάρει. Με τίποτα. Έτσι, λοιπόν, κάποιες φορές και μολονότι είναι φουλ ερωτευμένοι, ξεσπάνε καβγάδες μεταξύ τους.

Ο τελευταίος καβγάς

Η τελευταία έριδα ξέσπασε κάπως έτσι. Η Ελένη έπρεπε να πάει σε μια εκδήλωση εταιρείας με την οποία συνεργάζεται. Και απ’ την οποία -εννοείται- χρυσοπληρώνεται. Φυσικά, ο Μάκης Παντζόπουλος δεν ήθελε να την συνοδεύσει αφού ήξερε πως εκεί θα υπάρχουν κάμερες, συνεργεία, δημοσιογράφοι και όλα τα… συμπαρομαρτούντα. Κι αν εκείνη του εξήγησε, σύμφωνα με το youweekly.gr, πως ούτε στην προηγούμενη δημόσια εμφάνιση της δεν την συνόδευσε και αν το έκανε, θα έδινε λαβή για σχόλια, ο Μάκης εκεί… ανυποχώρητος. Δεν ήθελε και πολύ για να “τορπιλιστεί” η ατμόσφαιρα. Όπως συμβαίνει, όμως, με όλα τα ζευγάρια που αγαπιούνται αληθινά, άμεσα έγιναν όλα μέλι-γάλα ξανά μεταξύ τους. Και βέβαια, η Ελένη ήταν μια κούκλα στο event (φωτ. ακολούθως).

Η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη σε εκδήλωση γνωστής εταιρίας

Η άλλη αιτία των τσακωμών τους

Η Ελένη Μενεγάκη είναι επαγγελματίας. Γνωστό αυτό. Τοις πάσι. Όταν, όμως, βλέπει ότι τα νούμερα της τηλεθέασης της εκπομπής της πέφτουν, δεδομένου μάλιστα ότι θέλει τουλάχιστον να διατηρήσει το κασέ της -για να το αυξήσει, δεν “παίζει”, λόγω κρίσης, ό,τι είναι, όμως, το κερδίζει με το “σπαθί” της- πρεσάρεται. Κάνει μίτινγκ συνεχώς με τους συνεργάτες της για ν’ ανέβουν τα νούμερα. Αποτέλεσμα, ακόμα και τα Σαββατοκύριακα αφιερώνει λίγο χρόνο, λιγότερο απ’ ό,τι όταν η εκπομπή της είναι στα… καλά της -από νούμερα- στην οικογένειά της. Κάποια στιγμή, λοιπόν, που η τηλεθέαση έκανε χαμηλές “πτήσεις”, έκανε μίτινγκ επί μίτινγκ. Αποτέλεσμα: Σύμφωνα με το ίδιο site, ο Μάκης έφτασε στο σημείο να της πει “σήκω φύγε”. Βέβαια, δεν έφυγε. Αλίμονο. Αγαπιούνται και κάτι τέτοια ξεχνιούνται. Στο πιτς φιτίλι!

TIP

Εδώ, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να σημειώσουμε ότι η Ελένη Μενεγάκη είναι απ’ τις ελάχιστες TV περσόνες που φέρνουν πίσω (στο κανάλι) τα λεφτά τους. Εξηγούμε: Οι σπόνσορες στην εκπομπή της, απ’ όποια συχνότητα/σταθμό κι αν εκπέμπει, είναι τόσοι και με τέτοιο μπάτζετ, που υπερκαλύπτει την (παχυλή) αμοιβή της. Γι’ αυτό και, όπως και αν το δεις, δεδομένου μάλιστα πως εξακολουθεί να τη λατρεύει ο μέσος τηλεθεατής, συνεχίζει να κρατάει το στέμμα της “βασίλισσας της ελληνικής TV”. Και εφόσον “κρατάνε” οι χορηγοί, θα κρατάει και τον “θρόνο” της. Απλά τα πράγματα.