Ελένη Μενεγάκη – Ματέο Παντζόπουλος: στον αέρα το ταξίδι στις Μαλδίβες!

18 Δεκεμβρίου 2021 19:15

Ελένη Μενεγάκη – Ματέο Παντζόπουλος: στον αέρα το ταξίδι στις Μαλδίβες!

Όσο πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, πλησιάζει και το παραδοσιακό πλέον ταξίδι της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου στις Μαλδίβες. Ένα ταξίδι που καθιερώθηκε από την αρχή σχεδόν της σχέσης τους και το οποίο κάνουν κάθε χρόνο.

Ελένη Μενεγάκη – Ματέο Παντζόπουλος: στον αέρα το ταξίδι στις Μαλδίβες!

Μόνο που φαίνεται ότι φέτος μπορεί τελικά το ταξίδι τους αυτό να μην πραγματοποιηθεί. Κατόπιν επιθυμίας της Ελένης και αυτό έχει δημιουργήσει τριβές ανάμεσα στο ζευγάρι.

 Τι φοβάται η Ελένη

Η παρουσιάστρια φυσικά θέλει να πάνε το ταξίδι τους. Μάλιστα, οι δύο τους έχουν ήδη κανονίσει τα πάντα. Έχουν κλείσει τα εισιτήρια και τις σουίτες τους στο πολυτελές θέρετρο που μένουν πάντα.

Το ταξίδι δεν σκοντάφτει στην επιθυμία της, αλλά στο φόβο της.

Ένα φόβο πολύ λογικό καθώς το νέο κύμα της πανδημίας είναι εδώ και είναι πολύ σφοδρό σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.

Αυτές οι ανησυχίες της, με δεδομένες όχι μόνο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις αλλά και το γεγονός ότι έχει μια ολόκληρη οικογένεια να φροντίσει. Την κάνουν πολύ επιφυλακτική σε σχέση με τη μετακίνηση αυτή. Η οποία δεν είναι απλή, αλλά απαιτεί και πολύωρες πτήσεις.

Η Ελένη τα είπε όλα αυτά στο Ματέο, ο οποίος αντέδρασε έντονα, λέγοντάς της ότι όλα είναι κανονισμένα και δεν μπορούν να αναβάλουν το ταξίδι τους λίγες εβδομάδες πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία του.

Η Μενεγάκη παραμένει πολύ διστακτική και παρά τις συζητήσεις που έχουν κάνει. Μερικές σε πολύ έντονο ύφος, οι δύο τους δεν έχουν καταφέρει ακόμη να καταλήξουν κάπου. Όπως επίσης δεν έχουν συμφωνήσει αν, σε περίπτωση που τελικά κάνουν το ταξίδι, θα πάρουν μαζί και τα παιδιά τους, τη Μαρίνα και τις δύο κόρες της Ελένης, τη Λάουρα και τη Βαλέρια.

Η Ελένη το σκέφτεται και όπως όλα δείχνουν το ταξίδι θα παραμείνει στον «αέρα» μέχρι την τελευταία στιγμή. Οπότε και θα φανεί εάν θα υποκύψει στις πιέσεις του Ματέο.

Πηγή: περιοδικό Ciao