Ελένη Μενεγάκη: Ο δημόσιος διάλογος με την πεθερά της

Συντάκτης: Newsroom

24 Νοεμβρίου 2023 10:51

 

Έναν διάλογο στο Instagram είχε η Ελένη Μενεγάκη με την πεθερά της Λιλίκα Μαντζίκα.

Η παρουσιάστρια, η οποία όπως είναι γνωστό είναι λάτρης του Instagram και στους ελάχιστους φίλους που ακολουθεί πιστά, είναι και η πεθερά της, είδε πριν λίγες μέρες ένα βίντεο που δημοσίευσε και ξετρελάθηκε.

Είναι ένα βίντεο που απεικονίζει τις ομορφιές της Ηπείρου μας.

Η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε το βίντεο της πεθεράς της γράφοντας: «Είναι στην Ήπειρο σίγουρα!» και βάζοντας πολλές κόκκινες καρδούλες.

Και φυσικά, η κυρία Λιλίκα της απάντησε: «@elenimenegaki που αλλού; Στην Ήπειρο τη λατρεμένη»
elenimenegaki_1700483336_3240211532389561982_205797726.jpg

Η παρουσιάστρια, όπως έχει πει κατά καιρούς μέσα από την εκπομπή της, έχει άριστες σχέσεις με τα πεθερικά της, με την Λιλίκα Μαντζίκα Παντζοπούλου και τον Δημήτρη Παντζόπουλο.

Η κυρία Λιλίκα η οποία έχει δικό της λογαριασμό στο Instagram, ακολουθεί την Ελένη και κάνει σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες της και δεν είναι λίγες οι φορές που και η παρουσιάστρια έχει δείξει το πόσο την αγαπά δημόσια, μέσα από σχόλια στο προφίλ της πεθεράς της και τα likes που κάνει κάτω από τις φωτογραφίες της.

H Eλένη θαυμάζει την πεθερά της για την καλλιτεχνική της δραστηριότητα και πολλές φορές σχολιάζει τις φωτογραφίες της στο instagram της.

Η Λιλίκα Μαντζίκα Παντζοπούλου, η μαμά του Μάκη και πεθερά της Ελένης, λατρεύει τις φωτογραφίες που απεικονίζουν το απέραντο γαλάζιο ή τα τοπία και συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα στο Instagram της! Η κυρία Λιλίκα ποστάρει ως συνήθως στον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφίες που απεικονίζουν το αγαπημένο της νησί, την Άνδρο και όλες οι φωτογραφίες της είναι… μαγικές, όμως αυτή τη φορά επέλεξε να μας δείξει τις ομορφιές της Ηπείρου που λατρεύει.

Δείτε παρακάτω τον διάλογο της παρουσιάστριας με την πεθερά της στο instagram