Ελένη Μενεγάκη: O μακάβριος διάλογος με την Κατερίνα Λέχου που κατέληξε σε γέλια

15 Μαρτίου 2022 12:30

Η Ελένη Μενεγάκη έχει έναν απίστευτο διάλογο με την ηθοποιό Κατερίνα Λέχου για τον ζωή τον θάνατο και τον τρόπο που οι άνθρωποι καταλαβαίνουν την απώλεια.

Ελένη Μενεγάκη: O μακάβριος διάλογος με την Κατερίνα Λέχου που κατέληξε σε γέλια.

Στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη κάθε στη γνωστή ηθοποιός Κατερίνα Λέχου και είχαν έναν ομολογουμένως απίστευτο αλλά και μακάβριο διάλογο με την ξανθιά παρουσιάστρια.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη ζωή και τον θάνατο και το πόσο μοιάζουν αυτές οι δύο καταστάσεις μεταξύ τους

«Η ζωή και ο θάνατος είναι αδελφάκια. Ο θάνατος καθορίζει τη ζωή. Εμάς τους ανθρώπους άλλα μας φοβίζουν, η αρρώστια, η παρακμή, η μοναξιά»

Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο Λαγονήσι

Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη απάντησε:

«Το κομμάτι θάνατος δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό μέχρι πρόσφατα. Τα τελευταία, όμως, δύο – τρία χρόνια που

αρχίζουν και φεύγουν από τον περίγυρό μας διαφορετικών ηλικιών άνθρωποι, είναι η πρώτη φορά που αρχίζω και το συνειδητοποιώ. Έχει να κάνει και με την ηλικία βέβαια.

Όσο είσαι πιο νέος, δε σε απασχολεί. Νομίζεις ότι είναι αλλού. Αρχίζεις και συνειδητοποιείς πως πραγματικά σε αυτόν τον κόσμο και να θέλουμε δεν μπορούμε να κάτσουμε για πάντα.

Ο καθένας μας έχει τον χρόνο του, τη διαδρομή του, και κάποια στιγμή που θα φύγει. Δεν είναι ότι εύκολα συζητάς για τον θάνατο».

Ελένη Μενεγάκη: O μακάβριος διάλογος με την Κατερίνα Λέχου που κατέληξε σε γέλια

Κατερίνα Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου συνέχισε την συζήτηση λέγοντας

«Όχι, δεν συζητάς εύκολα για το θάνατο, δεν μπορείς όμως και να το απεμπολήσεις τελείως σα να μην υπάρχει και να κάνεις σαν να μην υπάρχει γιατί αυτό θα κάνει πιο ωραία τη ζωή σου. Αν ξέρεις ότι έχω ένα μέσο όρο 80 ετών για να ζήσω, πώς μπορώ να τα κάνω αυτά τα 80 χρόνια σημαντικά;»,

Και κάπου εκεί η Ελένη Μενεγάκη έβαλε τα πράγματα στη θέση τους

«Και αν όμως ούτως ή άλλως αύριο περάσω τον δρόμο και με πατήσει ένα αμάξι, αν το ξέρω από σήμερα, με βοηθάει κάπου; Που;»