Ελένη Μενεγάκη: Οι δημόσιες ευχές για την γιορτή της μικρής Μαρίνας

17 Ιουλίου 2022 14:50

Ελένη Μενεγάκη: Οι δημόσιες ευχές για την γιορτή της μικρής Μαρίνας

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την Ελένη Μενεγάκη αφού η μικρή της κόρη Μαρίνα έχει την γιορτή της.

Η κόρη της Ελένης Μενεγάκη και το Μάκη Παντζόπουλου έχει σήμερα την ονομαστική της γιορτή και η παρουσιάστρια δε θα μπορούσε παρά να της ευχηθεί και δημόσια μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Χρόνια πολλά σε όλους εσάς που γιορτάζετε σήμερα ! Χρόνια πολλά ΜΑΡΙΝΑ , Μαρινουλα , Μαρινακι μας» έγραψε η Ελένη Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη: Ετοιμάζει μεγάλο πάρτι στα Άχλα για τη γιορτή της κόρης της, Μαρίνας

Δύο ημέρες έχουν απομείνει για τη γιορτή της κόρης της Ελένης Μενεγάκη, Μαρίνας και όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της Μάκης Παντζόπουλος ετοιμάζουν τρικούβερτο γλέντι στα Άχλα της Άνδρου!

Αποτελεί, πλέον, «παράδοση» η γιορτή της κόρης της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου, Μαρίνας, να γίνεται στην Άνδρο. Λογικό βέβαια αφού κάθε καλοκαίρι στις 17 Ιουλίου, η οικογένεια απολαμβάνει τις διακοπές της στο βορειότερο νησί των Κυκλάδων.

Μάλιστα, την ημέρα αυτή γίνεται πάρτι για τη μικρότερη κόρη του ζευγαριού. Η Μενεγάκη ετοιμάζει η ίδια τα φαγητά που θα προσφέρει στους ελάχιστους και εκλεκτούς καλεσμένους της στο ξενοδοχειακό συγκρότημα «Όναρ» στα Άχλα.

Η ίδια και ο Παντζόπουλος προετοιμάζουν τα πάντα με μεγάλη προσοχή αφού θέλουν όλα να είναι τέλεια.

Αξίζει να σημειωθεί πως η κόρη τους πήρε το όνομα Μαρίνα από τη γιαγιά του πατέρα της, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν κάποια χρόνια. Η παρουσιάστρια είχε συγκινηθεί από την ιστορία αγάπης και έρωτα της γιαγιάς και του παππού του αγαπημένου της και έτσι αποφάσισε να ονομάσει Μαρίνα τη μικρή της.

Η επτάχρονη, η οποία μοιάζει πολύ στη μητέρα της, φοιτά σε Βρετανικό σχολείο στη Λυκόβρυση. Πρόκειται για αγγλόφωνο σχολείο. Όλα τα μαθήματα τόσο του δημοτικού όσο και του γυμνασίου και του λυκείου διδάσκονται στα αγγλικά. Παράλληλα, τα ελληνικά διδάσκονται ως ξένη γλώσσα.

Η Μενεγάκη βρίσκεται στην Άνδρο εδώ και λίγες ημέρες αφού ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στην Αθήνα. Εκεί απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές αφού προτιμά να αποφεύγει πια τους χλιδάτους προορισμούς.

Μετά από απουσία λίγων ημερών από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επανήλθε με νέα δημοσίευση και μια καλοκαιρινή. Σε αυτήν πόζαρε τελείως άβαφη μαζί με τον Παντζόπουλο, περιμένοντας το μεσημεριανό τους φαγητό.

«Η μεγαλύτερη ευτυχία στην ζωή είναι να ξέρεις ότι κάποιοι σ’ αγαπούν! Victor Hugo», έγραψε στη λεζάντα, η οποία συνόδευσε το φωτογραφικό στιγμιότυπο.