Ελένη Μενεγάκη: Οι συμβουλές της για τέλειο μακιγιάζ στο ρεβεγιόν

Συντάκτης: Newsroom

25 Δεκεμβρίου 2022 11:33

Ελένη Μενεγάκη: Οι συμβουλές της για τέλειο μακιγιάζ στο ρεβεγιόν

Μετά από τόσα χρόνια επαγγελματικού μακιγιάζ, η Ελένη Μενεγάκη έχει μάθει όλα τα μυστικά και μάλιστα τα έχει μοιραστεί πολλές φορές με όσες την παρακολουθούν.

Είναι γεγονός πως η παρουσιάστρια έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στα έντονα χρώματα στα χείλη, με το κόκκινο να είναι η πρώτη της επιλογή!

Όπως έχει πει αρκετές φορές και στην εκπομπή της, προτιμά τα πορτοκαλί, τα κοραλί, τα ροζ και τα κόκκινα κραγιόν, ενώ αυτό που ποτέ δεν αποχωρίζεται είναι το άσπρο μολύβι στο κάτω εσωτερικό μέρος του ματιού της, που το κάνει να δείχνει πιο μεγάλο και με καθαρό βλέμμα.

Η ίδια, μάλιστα, παρατήρησε τα τελευταία χρόνια πως ακόμη και χωρίς make up, όταν μια γυναίκα έχει περιποιημένο το φρύδι της, είτε με γέμισμα, είτε με σωστό σχήμα, τότε το πρόσωπο δείχνει άψογο και χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσει άλλα προϊόντα μακιγιάζ.

Βέβαια, στο ρεβεγιόν σίγουρα η Ελένη θα κάνει την κλασική μαύρη γραμμή eye liner στα μάτια, θα προσδώσει ένα ωραίο ροδαλό χρώμα στα μάγουλα και φυσικά θα βάλει κόκκινο κραγιόν στα χείλη της.

«… μην ξεχάσετε το κόκκινο κραγιόν σας… στο σπίτι… αλλά με γιορτινή διάθεση! Καλά Χριστούγεννα!», έχει συμβουλεύσει η ίδια τις φίλες της.

«Ομορφιά είναι να βγαίνω στον ήλιο γιατί στον ήλιο όλοι είμαστε πιο όμορφοι και πιο λαμπεροί. Ομορφιά είναι να μην ξεφεύγεις με υπερβολές. Τίποτα το υπερβολικό δεν είναι όμορφο. Την ομορφιά την έχουμε μέσα μας και φυσικά με κάποιες συμβουλές και καλλυντικά μπορούμε να διορθώσουμε και να αναδείξουμε αυτά που πρέπει», έχει συμβουλέψει.