Ελένη Μενεγάκη: «Όταν βλέπω τον γιο μου, βλέπω τον Γιάννη Λάτσιο»

Συντάκτης: Newsroom

3 Νοεμβρίου 2022 15:02

Ελένη Μενεγάκη: «Όταν βλέπω τον γιο μου, βλέπω τον Γιάννη Λάτσιο»

Με αφορμή τη συνάντησή της το καλοκαίρι με την Καίτη Γαρμπή, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε on air ότι της ζήτησε… συγγνώμη που τόσα χρόνια επέμενε ότι ο γιος της έμοιαζε περισσότερο με τον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά, κάτι που τελικά δεν ισχύει. Μάλιστα, στη συνέχεια αναφέρθηκε στον γιο της, Άγγελο Λάτσιο.

«Έβλεπα το παιδί της Καίτης και γέλαγα. Ερχόταν στην εκπομπή και τσακωνόμασταν γι’ αυτό. Και μου έλεγε «πας καλά, θα μου πεις εμένα που μοιάζει το παιδί μου;» και της απαντούσα «βλέπεις με τα ίδια μάτια;». Εγώ όταν γέννησα τον Άγγελο, μου έλεγαν όλοι «Λάτσιος» και τους απαντούσα «είστε με τα καλά σας; Δεν βλέπετε ότι το παιδί είναι ίδιος Μενεγάκη»; Όταν τον βλέπεις, πάλι τον πατέρα του βλέπεις.

Αλλά αν θες να είσαι δίκαιος άνθρωπος, θα πεις ότι «βλέπω τα χείλη της Ελένης», «βλέπω το σουλούπι του Γιάννη». Εγώ βλέπω ότι τα μάτια του παιδιού μου είναι πιο μεγάλα. Όταν τον βλέπω κι εγώ, τον πατέρα του βλέπω. Αλλά λέω εντάξει, όλα κάτι έχουν».

Ελένη Μενεγάκη: Χιλιάδες ευρώ έκαναν φτερά!

Σε τεράστιες περιπέτειες μπήκε η Ελένη Μενεγάκη και μαζί της ο Ματέο Παντζόπουλος, αφού πολλά από τα χρήματά τους έκαναν «φτερά»!

Θύμα σπείρας που έχει βάλει στο στόχαστρό της πολλούς διάσημους και πλούσιους ανθρώπους, έπεσε η Ελένη Μενεγάκη, η οποία τις τελευταίες μέρες προσπαθεί να βγάλει άκρη σε
ένα απίστευτο κουβάρι.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια μέρα η Ελένη διαπίστωσε ότι από έναν τραπεζικό λογαριασμό της έλλειπαν χρήματα. Πολλά χρήματα. Δεν μιλάμε καν για μερικές χιλιάδες ευρώ, αλλά για
εκατομμύρια.

Αρχικά η ίδια πίστεψε ότι είχε γίνει κάποιο λάθος και απευθύνθηκε στην τράπεζα. Εκεί, αποκαλύφθηκε ότι τα πράγματα ήταν πολύ σοβαρά και η παρουσιάστρια κατάλαβε ότι έχει
μπει σε μεγάλη περιπέτεια.

Όπως της εξήγησαν οι άνθρωποι στην τράπεζα, από το λογαριασμό της είχε γίνει μια μεγάλη μεταφορά χρημάτων, σε άγνωστο λογαριασμό του εξωτερικού. Η ίδια, ξέροντας ότι δεν έχει κάνει
ποτέ αυτήν τη μεταφορά, άρχισε να αναζητά την απάντηση στο τι είχε συμβεί. Και κάπως έτσι αποκαλύφθηκε η αλήθεια, ότι είχε πέσει θύμα έμπειρων χάκερ.

Η επόμενη κίνησή της ήταν φυσικά να απευθυνθεί στις αρχές και πιο συγκεκριμένα τόσο στην Αστυνομία όσο και στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Εκεί έδωσε την πρώτη της κατάθεση με κάθε λεπτομέρεια και μετά ενημερώθηκε ότι δεν είναι η μόνη που της έχει συμβεί κάτι τέτοιο.

Φαίνεται ότι οι συγκεκριμένοι χάκερ έχουν αδυναμία στα διάσημα πρόσωπα, τα οποία ξέρουν φυσικά ότι συνήθως έχουν και φουσκωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Η Ελένη έμαθε κι άλλα ονόματα ανθρώπων που έχουν πέσει θύματα και ενημερώθηκε για όσα πρέπει να κάνει. Στο πλευρό της είναι πάντα ο Ματέο Παντζόπουλος, καθώς πολλά από τα χρήματα αυτά είναι κοινά.

Με την καθοδήγηση των αστυνομικών, αλλά και των δικηγόρων τους, οι δύο τους ετοιμάζονται να κάνουν ασφαλιστικά μέτρα και μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου, ενώ όπως ήδη ξέρουν η
Αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη της συγκεκριμένης συμμορίας…

Η αγωνία της πάντως είναι στο κατακόρυφο, καθώς φοβάται κι άλλα μελλοντικά τέτοια χτυπήματα και παράλληλα με τις κινήσεις που κάνει για να βρεθούν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, φροντίζει να προστατεύσει καλύτερα και τα χρήματά της.