Ελένη Μενεγάκη: Παντρεύει Κουτσόπουλο – Μιχαλοπούλου! Η απόφαση-έκπληξη της παρουσιάστριας

18 Μαΐου 2022 14:00

Ελένη Μενεγάκη: Παντρεύει Κουτσόπουλο – Μιχαλοπούλου! Η απόφαση-έκπληξη της παρουσιάστριας

Ένα σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή της, οδήγησε σε μια αλυσίδα εξελίξεων, οι οποίες τελικά θα την κάνουν κουμπάρα με το Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τη Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Πριν από λίγες μέρες και ενώ το νέο της εγκυμοσύνης είχε αρχίσει να μαθαίνεται, στην εκπομπή της Ελένης άρχισαν να σχολιάζουν την… επιδημία που έχει πέσει στο MasterChef, καθώς ο ένας μετά τον άλλον, οι διάσημοι τηλεοπτικοί σεφ γίνονται γονείς.

Η έκπληξη και η πρόσκληση

Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την έκπληξή της με τα ευχάριστα νέα και δήλωσε: «Καλά ρε παιδιά, μας πιάσανε στο ύπνο όλοι οι κριτές του MasterChef. Ξέραμε μόνο για τον Κοντιζά και ξαφνικά διαβάζουμε ότι ο Ιωαννίδης έγινε πατέρας. Δεν είχα καταλάβει τίποτα, δεν ήξερα καν ότι έχει σχέση. Να είναι ευτυχισμένοι και να χαίρονται το μωράκι τους. Ο άλλος κριτής πάλι; Ο Κουτσόπουλος; Ο θείος περιμένει μωρό;».

Το σχόλιο της Ελένης ήταν φυσικά χιουμοριστικό όταν χρησιμοποίησε τη λέξη «θείος» και η ίδια, μετά το τέλος της εκπομπής τηλεφώνησε στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο για να τον συγχαρεί και να του εκφράσει τη χαρά της, ενώ ήθελε να μάθει και όλες τις λεπτομέρειες για τα σχέδια του ερωτευμένου ζευγαριού.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Ελένη Μενεγάκη συνομίλησαν για πολλή ώρα και η παρουσιάστρια είπε στο σεφ πόσο συμπαθητική βρίσκει τη σύντροφό του. Εκείνος από την πλευρά του, χάρηκε πολύ που του τηλεφώνησε και πάνω στην κουβέντα τής ζήτησε να γίνει κουμπάρα του, βαφτίζοντάς τους το παιδί.

Η Ελένη Μενεγάκη συμφώνησε αμέσως. Δεν είναι μόνο η συμπάθεια που τρέφει για το διάσημο σεφ και τη σύντροφό του, αλλά και το γεγονός ότι η ίδια, όπως είναι γνωστό, αγαπάει πάρα πολύ τα παιδιά.

Οι δύο τους συμφώνησαν να βρεθούν μέσα στις επόμενες μέρες για να κανονίσουν όλες τις λεπτομέρειες και τώρα η Ελένη μενεγάκη προστέθηκε σε εκείνους που περιμένουν πώς και πώς να έρθει στον κόσμο το παιδί του σεφ και της ηθοποιού.

Πηγή: περιοδικό Ciao