Ελένη Μενεγάκη: Στη λευκή χριστουγεννιάτικη νύχτα στην Άνδρο

Συντάκτης: Newsroom

4 Δεκεμβρίου 2022 11:38

Ελένη Μενεγάκη: Στη λευκή χριστουγεννιάτικη νύχτα στην Άνδρο

Η Ελένη Μενεγάκη ήδη από την Παρασκευή με το που ολοκλήρωσε τις τηλεοπτικές υποχρεώσεις της ταξίδεψε στο ησυχαστήριο της, την Άνδρο για έναν πολύ ξεχωριστό λόγο.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε η λευκή χριστουγεννιάτικη νύχτα, με την Ελένη Μενεγάκη να συμμετέχει στην Πανδριακή γιορτή στο Λιμάνι του Γαυρίου.

«Να έχουμε μια υπέροχη χρονιά και το νησί μας που είμαστε πολλοί που δεν γεννηθήκαμε εδώ, αλλά το αγαπάμε σαν να γεννηθήκαμε εδώ. Και θα έρθουν κι άλλοι. Γιατί όποιος έρχεται σε αυτό το νησί κολλάει και υπάρχει λόγος» είπε στους κατοίκους της Άνδρου η Ελένη Μενεγάκη.

 

Πηγή φωτογραφιών: Cycladeslive

Ελένη Μενεγάκη: Πόσα χρήματα έβγαλε το 2021

Κύκλο εργασιών ύψους 1.548.250 εμφάνισε το 2021 η «Μ Winner ΙΚΕ», στην οποία διαχειρίστρια είναι η Ελένη Μενεγάκη.

To 2020 ο κύκλος εργασιών της εταιρείας της παρουσιάστριας Ελένης Μενεγάκη, ανήλθε σε 1.645.662 ευρώ. Τα προ φόρων κέρδη ανήλθαν σε 1.270.922 ευρώ το 2021, από 1.351.733 ευρώ το 2020.

Τα δάνεια της εταιρείας για το 2021 μειώθηκαν σε 452.346 ευρώ, από 499.235 ευρώ το 2020, ενώ οι λοιπές μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις αυξήθηκαν σε 672.974 ευρώ, από 422.974 ευρώ το 2020.

Σημειώνεται πως η Μενεγάκη δεν είναι εργαζόμενη που αμείβεται με μισθούς, δώρα και υπερωρίες. Δεν είναι φυσικό πρόσωπο αλλά… εταιρεία. Μια ΙΚΕ συγκεκριμένα, με έσοδα – έξοδα, όπου μπορεί να καταχωρεί δαπάνες για αυτοκίνητα, βενζίνες, ρούχα, κομμώτριες, μεκιγιέζ, ινστιτούτα αισθητικής, διάφορες αποσβέσεις κλπ.

Η εταιρεία είναι η «M Winner ΙΚΕ» και έχει διαδεχθεί την «Ελένη Μενεγάκη ΕΠΕ».

Από εκεί και πέρα, η προ ημερών τηλεοπτική συνύπαρξη της Μενεγάκη με τη Ρούλα Κορομηλά μετά από 26 χρόνια απασχόλησε τα ΜΜΕ.

Η Μενεγάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» του ΜΕGA για τη συνάντησή της με την Κορομηλά.

«Για εμένα, ήταν μία ημέρα που δεν ήξερα εάν θα προκύψει. Μάλλον δεν πίστευα ότι θα προκύψει, γι’ αυτό και το χάρηκα πάρα πολύ γιατί βγήκε εύκολα, εννοώ κλείστηκε πολύ εύκολα, χωρίς καν να χρειαστεί να μιλήσουμε παρά μόνο δύο λεπτά. Νομίζω, τη σημερινή ημέρα και οι δύο μας, με κάποιον τρόπο την χαρήκαμε πολύ», είπε αρχικά η Μενεγάκη.

Για την ημέρα πριν συναντήσει την Κορομηλά, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Ξύπνησα το βράδυ κατά τις 3.30… Όταν ένας άνθρωπος έχει κάνει μία διαδρομή τόσο μεγάλη, μία σπουδαία διαδρομή, την οποία εγώ τη σέβομαι και τη θαυμάζω, δεν μπορώ να μην έχω στο μυαλό μου ότι έρχεται να με τιμήσει. Θέλω να είμαι όσο γίνεται πιο σωστή και όσο της αξίζει.

Η αλήθεια είναι ότι ξύπνησα, δεν έχω κοιμηθεί από τις 3.30 το πρωί, θα πέσω ξερή σήμερα. Αλλά χαίρομαι γιατί ήταν όμορφα, ήταν όμορφα αβίαστα, εύκολα, γλυκά. Δεν έχω συναίσθηση τι βγήκε από αυτό που κάναμε. Πιστεύω ότι αυτοί που βλέπουν τηλεόραση, μας ξέρουν καλά και ξέρουν ότι αυτό είναι κάτι ξεχωριστό που συμβαίνει μία φορά, αν το πετύχεις το είδες».

Και πρόσθεσε: «Για μένα, η κουβέντα ήταν και η κουβέντα που κάναμε στα διαλείμματα, και οι πλάκες που κάναμε στα διαλείμματα, αλλά και τα λόγια που ανταλλάξαμε. Η Ρουλά Κορομηλά με περίμενε στο κλείσιμο της εκπομπής, γιατί είχα δέκα λεπτά μέχρι να κλείσουμε, έτσι για να πούμε δύο λόγια οι δυο μας, μόνες μας. Κρατάω αυτά τα λόγια.

Ό,τι είπαμε ήταν μέσα από την ψυχή μας. Και ό,τι σκέψεις έκανα, ό,τι μου είχε περάσει από το μυαλό ή δεν μου είχε περάσει, τα είπα όπως ακριβώς τα σκεφτόμουν, αλλά και εκείνη. Ίσως γιατί αισθανθήκαμε και οι δύο ασφαλείς λόγω του σεβασμού της μίας προς την άλλη. Δεν σκεφτόμουν ότι θα ξανασυναντιόμουν με τη Ρούλα Κορομηλά, γιατί δεν το πίστευα ότι θα συνέβαινε».