Ελένη Μενεγάκη: «Στο δικό μου ξεκίνημα κρίθηκα αυστηρά, άκουγα και το βούλωνα»

Συντάκτης: Newsroom

28 Φεβρουαρίου 2023 14:32

Ελένη Μενεγάκη: «Στο δικό μου ξεκίνημα κρίθηκα αυστηρά, άκουγα και το βούλωνα»

Τη δήλωση της Ελεονώρας Μελέτη για τη γνωστή παρουσιάστρια και τον τρόπο που της μίλησε στο ξεκίνημα της καριέρας της σχολίασαν η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της στην εκπομπή του Mega.

«Να πω τη γνώμη μου πάνω σε αυτό. Δεν μπορώ να τοποθετηθώ γιατί μίλησε έτσι η Ελεονώρα. Για το θέμα της αμφισβήτησης, θεωρώ ότι όλοι στο ξεκίνημά μας έχουμε αμφισβητηθεί ο καθένας στο κομμάτι του. Αυτό ούτως ή άλλως γίνεται. Η αμφισβήτηση μπορεί να λέγεται και κριτική, δηλαδή αρνητική κριτική. Πάντως, η αρχή έχει δυσκολίες.

Τώρα, για το πώς ο καθένας αυτά που έχει αντιμετωπίσει, τα χειρίστηκε. Σας είπα προηγουμένως πώς ήταν στο δικό μου ξεκίνημα στο Mega όταν είχα 1,5 λεπτό τη μέρα δίπλα στον Πολυχρονίου. Κρινόμουν πολύ αυστηρά, ακόμα κι αν αργούσα πέντε λεπτά αλλά δεν μίλαγα. Σε σχέση με άλλους που ήταν πιο ψηλά, τους σέβονταν και δεν δημιουργούνταν θέμα. Δεν αντιμίλησα ποτέ έτσι. Άκουγα, το βούλωνα. Ο καθένας όμως πρέπει να είναι, όπως είναι ο χαρακτήρας του και του ταιριάζει. Δεν μπορεί κανένας να μπει στα δικά μου πόδια, επειδή έτσι έχω μάθει να αντιδρώ.

Να αντιδρώ, εξαρτάται την περίπτωση έτσι; Δεν είναι ότι ποτέ στη ζωή μου δεν μίλησα… Μίλησα αλλά όχι στην αρχή», είπε η Ελένη Μενεγάκη.