Ελένη Μενεγάκη: Τα εξωφρενικά ποσά που δίνει για τις τσάντες της

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

2 Φεβρουαρίου 2023 09:51

Η Ελένη Μενεγάκη είναι αναμφίβολα μία κομψή γυναίκα με εξαιρετικό στυλ, κάτι που επιβεβαιώνουν και οι επιλογές της σε ό,τι αφορά τις τσάντες.

Η παρουσιάστρια του MEGA, Ελένη Μενεγάκη έχει κατά καιρούς εμφανιστεί με πολύ ωραία κομμάτια, που φυσικά είναι ιδιαίτερα ακριβά.

Κυκλοφορεί με τσάντες σε κάθε στυλ, οι οποίες εντυπωσιάζουν. Μοντέρνες ή κλασικές, glam ή πιο rock, διαχρονικές ή sporty, όλες βρίσκονται στην ντουλάπα της και μπορεί να τις χρησιμοποιήσει αναλόγως την περίσταση.

Οι τσάντες είναι πάντα στην καρδιά της. Επιλέγει πολυτελή brands και έχει αδυναμία στις Chanel, με τις οποίες έχει εμφανιστεί πολλές φορές φεύγοντας από το κανάλι ή ακόμη και σε βραδινές εξόδους της.

Έχει, επίσης, φωτογραφηθεί με Hermes, ενώ η αλήθεια είναι πως για τις glam εμφανίσεις της προτιμά τον Οίκο Bottega Veneta, με επιλογές σε διάφορες αποχρώσεις.

Παράλληλα, έχει βγει επίσης με Βοοmaki Gucci, Fendi, μεταξύ πολλών άλλων!

Είναι, πάντα ντυμένη με την τελευταία λέξη της μόδας και φροντίζει να σετάρει τα looks της με υπερπολύτιμα κομμάτια πρώτης γραμμής.

Προφανώς, επιλέγει το καλύτερο δυνατό έπειτα από σκέψη και μελέτη προκειμένου να το αναδείξει μέσα από τη συνολική εικόνα της. Όπως λένε εκείνοι που γνωρίζουν, τα look της είναι κατά κανόνα αψεγάδιαστα και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

Η Μενεγάκη με την εμπειρία που διαθέτει, έχει τον τρόπο να τραβάει πάνω της προσοχή και να απολαμβάνει τον θαυμασμό των γύρω της αφού συνδυάζει αρμονικά τις τσάντες με το κάθε σύνολό της διατηρώντας την απαραίτητη ισορροπία και αποφεύγοντας τις υπερβολές, κάτι που δεν είναι δύσκολο να συμβεί.

Η ίδια, πάντως, αποφεύγει να μιλήσει για τη συλλογή της με vintage τσάντες όπως και για πιο καινούργια κομμάτια που διαθέτει.

Οι τσάντες που επιλέγει η παρουσιάστρια είναι καλόγουστες αλλά και ακριβές. Για παράδειγμα, μεταξύ άλλων, διαθέτει μία Bottega Veneta αξίας 1.100 ευρώ, Salvatore Ferragamo των 2.100 ευρώ και Fendi αξίας 2.300 ευρώ και 1.850 ευρώ και άλλες.