Ελένη Μενεγάκη: Τα μυστικά της για τέλεια σιλουέτα πριν τις καλοκαιρινές διακοπές

Συντάκτης: Newsroom

26 Μαΐου 2022 14:52

Ελένη Μενεγάκη: Τα μυστικά της για τέλεια σιλουέτα πριν τις καλοκαιρινές διακοπές

Η Ελένη Μενεγάκη πρόσφατα αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της στο Mega ότι έχει πάρει κάποια κιλάκια.

Η Ελένη Μενεγάκη όμως έχει τα μαγικά της κόλπα, για να χαθούν αυτά τα κιλά, και δεν είναι μια επίσκεψη στον διαιτολόγο της, αφού όπως έχει πει έχει πει ο διαιτολόγος έχει να τη δει από την τελευταία της γέννα.

«Πρέπει ο καθένας να συνειδητοποιήσει τι είναι αυτό που θέλεις να αλλάξει στη ζωή του, θέλεις να αδυνατίσεις για την υγεία σου ή απλά θέλεις να έχεις από πάνω έως κάτω το τέλειο σώμα; Εμένα για παράδειγμα δεν με απασχόλησε ποτέ αυτό. Ήθελα να είμαι καλοβαλμένη, αλλά αυτού του τύπου βλέπω μια κουκίδα στο σώμα μου και να με απασχολεί, ε όχι! Να υπάρχει θέμα, να έχεις ξεφύγει από τα κιλά σου… Έχω διαβάσει πολλές φορές η δίαιτα τις Μενεγάκη είναι εντελώς ψεύτικες οι δίαιτες. Ποια δίαιτα; Ο διαιτολόγος μου έχει να με δει από την τελευταία μου γέννα! Εγώ μόνο στις γέννες μου πήγα μετά σε διαιτολόγο, ποτέ άλλοτε. Το σώμα σου πρέπει να το ακούς», είχε πει η Ελένη Μενεγάκη.

Τα μυστικά της Ελένης για τέλεια σιλουέτα πριν τις καλοκαιρινές διακοπές

Η Ελένη Μενεγάκη έχει πειθαρχία «στρατιώτη» όταν πρέπει να χάσει κάποια κιλάκια παραπάνω. Ξεκινά αμέσως να κάνει τη δική της αποτοξίνωση, ώστε να εμποδίσει την κατακράτηση και αργά και σταθερά, σε διάστημα τουλάχιστον δύο εβδομάδων, τα χάνει.

Η βάση της καθημερινής της διατροφής είναι τα τρία κύρια γεύματα, χωρίς όμως να στερείται τα αγαπημένα της φαγητά. Πάντως το έχει παραδεχτεί κατά καιρούς και η ίδια, ότι είναι λάτρης του καλού φαγητού, μαγειρεύει όμως πια περισσότερο υγιεινά τόσο για την ίδια όσο και για την οικογένεια της, κάτι που βοηθάει πιο εύκολα στο να φύγουν τα παραπάνω κιλά.

Όσο για το junk food και άλλες παρόμοιες τροφές δεν υπάρχουν στο σπίτι της παρουσιάστριας καθώς η ίδια εδώ και πολλά χρόνια το έχει απαγορεύσει.