Ελένη Μενεγάκη: Τι θα γίνει με το συμβόλαιό της στο Mega

Συντάκτης: Newsroom

2 Φεβρουαρίου 2023 15:00

Τι θα γίνει με το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη; Θα είναι την επόμενη σεζόν στο Mega; Θα υπάρξουν αλλαγές στην ομάδα της;

Η εκπομπή, «Πρωινό μας» έδωσε όλο το ρεπορτάζ για την παρουσιάστρια.

 

Είναι αρκετά εύκολο να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το λογισμικό με το πάτημα ενός κουμπιού.

 

Η Ελένη Μενεγάκη έχει συμβόλαιο και του χρόνου με το Mega και παραμένει στον τηλεοπτικό σταθμό με τη μεσημεριανή εκπομπή της.

Όμως, όπως υπογράμμισε η Αφροδίτη Γραμμέλη θα υπάρξουν αλλαγές στην ομάδα της.

Η Ελένη Μενεγάκη μετά την απουσία της για ένα χρόνο από την τηλεόραση, επέστρεψε και είχε υπογράψει συμβόλαιο «μακράς διάρκειας», συγκεκριμένα ήταν κλειστό τριετές με όρους που εξασφαλίζουν όσα η ίδια η παρουσιάστρια επιθυμεί σχετικά με το περιεχόμενο αλλά και τους συνεργάτες της νέας εκπομπής της στο Mega. Άρα έχει ακόμα έναν χρόνο…

Ποιοι συνεργάτες της όμως θα μείνουν στο πλευρό της και ποιοι δεν θα δούμε την επόμενη σεζόν στο πάνελ της;

Μάλιστα, η Αφροδίτη ανέφερε ότι της έκανε εντύπωση σε ανύποπτο χρόνο που ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε ότι έκλεισε εισιτήριο για τη συναυλία της Μαντόνα 23 Νοεμβρίου και είναι ημέρα Πέμπτη… και τότε η Ελένη είπε «Παιδιά, αν λείπετε όλοι να μου το πείτε, να ξέρω τι θα κάνω…»!

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος παραμένει στην εκπομπή και είναι ο μόνος σίγουρος, ενώ ήδη κάποιοι συζητάνε για να είναι του χρόνου σε άλλη ψυχαγωγική εκπομπή.