Ελένη Μενεγάκη: Τηλεοπτική συνάντηση με την Ρούλα Κορομηλά

Συντάκτης: Newsroom

23 Νοεμβρίου 2022 21:09

«Η Ρούλα Κορομηλά δεν συνέχισε γιατί η Ελένη Μενεγάκη δεν αφήνει τίποτα όρθιο»

Μια τηλεοπτική συνάντηση που θα συζητηθεί πριν ακόμα γίνει. Η Ελένη Μενεγάκη και η Ρούλα Κορομηλά θα βρεθούν στο ίδιο πλατό, μετά από 27 χρόνια.

Η παρουσιάστρια που έφερε τα μεγαλύτερα σόου αλλά και τα μεγαλύτερα ονόματα στην τηλεόραση θα βρεθεί στο πλατό της «Ελένης» σε δύο ημέρες, με την Ελένη Μενεγάκη να αποκαλύπτει, το μεσημέρι της Τετάρτης 23/11 το παρασκήνιο της πρόσκλησης στην εκπομπή.

«Σαν ψέμα μου φαίνεται. Είμαι 30 χρόνια στην τηλεόραση, μόνο μία φορά κατάφερα να συνομιλήσω και να βρεθώ με εκείνη που νομίζω ότι ήταν το πρώτο όνομα που είπαμε «παρουσιάστρια». Μιλάω φυσικά για τη Ρούλα Κορομηλά και εξαιρώ τη φορά που πήγα εγώ ως καλεσμένη της στο “Μπράβο Ρούλα” στη Σύρο.

Ήμουν μικρή, βγήκα 5 λεπτά, είπα ένα τραγούδι κι έφυγα. Αυτό που έχω να πω, είναι ότι κι ενώ οι δύο ήμασταν στην τηλεόραση πολλά χρόνια, μόνο μία φορά κατάφερα να είμαι κοντά της και να μιλήσουμε. Είχε να κάνει με τα γενέθλια του Πρωινού Καφέ, που εκείνη ξεκίνησε. Από τότε και μετά δεν την ξαναείδα, δεν έπαψα να παρακολουθώ τη διαδρομή της» είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Δεν είχα ποτέ προσωπική επαφή μαζί της, δεν μιλούσαμε, δεν είχε τηλέφωνο η μία της άλλης. Βέβαια, όταν συναντιόμασταν σε έναν χώρο, πάντα μιλούσαμε, αλλά σε έναν χώρο που υπήρχαν και πολλοί άλλοι, πόσα να πεις εκτός από τα τυπικά.

Πραγματικά δεν το πίστευα ότι αυτή τη φορά. Στον Alpha, που κάποια περίοδο ήταν εκεί, επειδή έκανε κι άλλα πολλά πράγματα, δεν καταφέραμε να τα πούμε. Αυτή τη φορά όταν μου είπαν «με τη Ρούλα θα βρεθείτε», τους είπα «δώστε μου ένα τηλέφωνο να μιλήσω σε αυτή τη γυναίκα, να με ακούσει και να την ακούσω» συνέχισε η παρουσιάστρια του Mega.

Η Ελένη Μενεγάκη πρόσθεσε για το τηλεφώνημα που της έκανε: «Την πήρα τηλέφωνο, το σήκωσε και ξεκινήσαμε να μιλάμε λες –δεν μιλήσαμε πολύ γιατί έπεσε το σήμα- και μιλάγαμε χρόνια. Είναι απίστευτο αυτό που λέω. Την ώρα που την πήρα, έλεγα “τι θα σκέφτεται τώρα κι αυτή η γυναίκα που την παίρνω δύο μέρες πριν βρεθούμε στην εκπομπή ενώ τόσα χρόνια ποτέ δεν έχουμε μιλήσει τηλεφωνικά και δεν έχουμε πιει έναν καφέ ή ένα κρασί; Πώς θα είναι; Τι θα σκέφτεται;”.

Μιλήσαμε για 5-6 λεπτά γιατί ήταν σε γύρισμα και έπεσε το σήμα. Γιατί σας τα είπα όλα αυτά; Γιατί πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ που μου δίνεται η ευκαιρία –όσο είμαι ακόμα εδώ- να μιλήσω με την Ρούλα. Την Παρασκευή θα είναι μαζί μας. Άκου τώρα… Εμείς οι δύο στο Mega. Πολύ μου αρέσει».