Ελένη Μενεγάκη: Την αποθέωσαν οι Chasers! – «Ξανθιά αλεπού» και «Κόκκινη βασίλισσα»!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

13 Σεπτεμβρίου 2022 08:05

Μία μικρή έκπληξη είχαν ετοιμάσει οι τέσσερις Chasers στην Ελένη Μενεγάκη με αφορμή την παρουσία της Μαρίας Μπεκατώρου στην εκπομπή της, «Ελένη».

Η παρουσιάστρια του τηλεπαιχνιδιού του ΜΕGA «The Chase», Μαρία Μπεκατώρου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Και της επεφύλασσε μία έκπληξη. Συγκεκριμένα, στον «αέρα» του ΜΕGA προβλήθηκε βίντεο, ο οποίο οι Chasers αποκάλυψαν ποιο ψευδώνυμο θα της έδιναν αν η Μενεγάκη ήταν…συνάδελφός τους, δηλαδή Chaser.

Όλοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την παρουσιάστρια. Η «Γυναίκα με τα μαύρα» (Μαρία Μάρκου) είπε πως θα τη βάφτιζε «Mastermind» ή «Φαινόμενο».

Από την πλευρά του, Το «Γεράκι» (Πάνος Δημάκης) θα την ονόμαζε «Η κόκκινη βασίλισσα».

Το «Βουνό» (Βασίλης Φασιάς) θα την αποκαλούσε «Η ωραία Ελένη» και τέλος ο «Αδέκαστος Επιθεωρητής» (Ηλίας Αλεξίου) θα της έδινε το ψευδώνυμο «Η ξανθιά αλεπού».

«Ρε παιδιά, ντρέπομαι. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ», σχολίασε η Μενεγάκη μετά τον… καταιγισμό κομπλιμέντων που δέχθηκε.

Από εκεί και πέρα, η Μπεκατώρου συγκινήθηκε όταν προβλήθηκε το αφιερωματικό βίντεο που είχε ετοιμάσει η εκπομπή για εκείνη.

«Ωραία, πάρα πολύ ωραία! Άκουσε με, ήξερα ότι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μου έχει φτιάξει ένα βίντεο. Ο Γιάννης με ξέρει πάρα πολύ καλά γιατί είχαμε συνεργαστεί.

Και λέω πως ό,τι και να έχει γίνει, για μια φορά δεν πρέπει να κλάψεις. Από χαρά έκλαψα, ήταν τόσο γλυκό! Αλλά σπάνια κλαίω», είπε.

Σε άλλο σημείο, μίλησε για τις διακοπές της το καλοκαίρι. «Φέτος ευχαριστήθηκα πιο πολύ από ποτέ τις διακοπές.

Στο Ιόνιο ο Αύγουστος σε φωνάζει. Έχω τρομερό δέσιμο με την Κεφαλονιά, ωστόσο λατρεύω και τη Σύρο.

Στη Σύρο κάτι με τραβάει που δεν μπορώ να το εξηγήσω», είπε.

Για την εκπομπή της, τέλος, σημείωσε: «Δεν το πιστεύω ότι τα καταφέραμε τόσο καλά. Χαίρομαι, γιατί αυτή τη ζώνη την αγαπάω πάρα πολύ.

Οι Chasers είναι σαν τους άριστους μαθητές στο σχολείο, που θέλουν να είναι τέλειοι και όταν χάνουν τσαντίζονται με τον εαυτό τους γιατί δεν πέρασαν το διαγώνισμα».