Ελένη Μενεγάκη: «Το ήθελε ο Άγγελος επειδή δεν του γεννούσα αγόρι»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

31 Ιανουαρίου 2023 08:54

Μία προσωπική εξομολόγηση έκανε  Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της στο ΜΕGA.

Η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη σχολίασε βίντεο που αφορούσε την ιστορία ενός σκύλου, ο οποίος στάθηκε στο πλευρό του ιδιοκτήτη του όταν εκείνος μπήκε στο νοσοκομείο.

Η Μενεγάκη αναφέρθηκε στο ισχυρό δέσιμο που απέκτησε με τον πρώτο της σκύλο και παράλληλα αποκάλυψε πως πήρε σκύλο στον γιο της Άγγελο, ο οποίος ζητούσε… αδερφό.

«Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που έχουν μοναδική σύνδεση με τα ζώα. Η πρώτη φορά που βρέθηκα με σκυλάκι στη ζωή μου, ήταν όταν για πρώτη φορά έμεινα μόνη μου, δηλαδή νοίκιασα το σπίτι μου. Η σύνδεση που είχαμε… δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι υπάρχει στιγμή στην ημέρα ή στην εβδομάδα ή στον μήνα που δεν θα είμαι μαζί του όποιος άλλος κι αν ήταν. Σχέση; Οικογένεια; Αδέλφια; Φίλοι; Εγώ κι αυτός ήμασταν ένα», είπε αρχικά η Μενεγάκη.

Στη συνέχεια απευθύνθηκε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και είπε: «Εμείς οι άνθρωποι που αγαπάμε τα ζώα και που μπορούμε να έχουμε την ίδια σύνδεση μαζί τους, έχει να κάνει και σε ποια περίοδο της ζωής μας είμαστε. Αυτό που ζω τώρα με εσένα και τον Κούπερ, άκουγα και από τους καλεσμένους αλλά είναι αλλιώς να το βλέπεις».

Από την πλευρά του, ο Ουγγαρέζος σημείωσε: «Έχω πρόβλημα τώρα γιατί όταν λείπω από το σπίτι καμιά φορά εκτός Αθηνών και πρέπει να τον αφήσω σε ξενοδοχείο, τις ώρες που λείπει από το σπίτι, είναι άδειο το σπίτι. Ο Κούπερ έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο, θέλει να με ακουμπάει. Αυτό που είδα στο βίντεο δεν μου κάνει καμία εντύπωση. Έρχεται και θέλει να είναι δίπλα μου. Όταν δεν νιώθεις καλά, έρχεται και βάζει τη μουσούδα του επάνω σου, γιατί το νιώθουν τα σκυλιά ότι δεν είσαι καλά».

Η Μενεγάκη κατέληξε λέγοντας: «Δεν εξηγείται, είναι σαν να έχεις έρθει πολύ κοντά με μία άλλη ψυχή. Έχω αγαπήσει όλα τα σκυλάκια που έχουν έρθει στη ζωή μας. Το σκυλάκι που ήρθε με τον Μάκη μαζί, το σκυλάκι που πήραμε εμείς όταν ήθελε ο Άγγελος οπωσδήποτε κάτι να παίζουν μαζί, επειδή δεν του γεννούσα αγόρι… Ποτέ δεν ένιωσα το ίδιο δέσιμο με το πρώτο μου σκυλάκι. Αυτό που ήμασταν εγώ κι αυτό μονάχοι».