Ελένη Μενεγάκη: Το πρόσωπο “βόμβα” που έκλεισε για τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Συντάκτης: Newsroom

3 Αυγούστου 2022 12:33

Ελένη Μενεγάκη: Σε αυτή την εκπομπή θα τη δούμε καλεσμένη τη νέα σεζόν!

Η Ελένη Μενεγάκη έχει μάθει καλά να αλλάζει τα δεδομένα της τηλεόρασης φέρνοντας νέα πρόσωπα στην εκπομπή της αλλά επιδιώκονται συνεργασίες με δημοσιογράφους που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ciao.gr η Ελένη Μενεγάκη έδωσε τα χέρια με γνωστή η ξανθιά δημοσιογράφος ηλεκτρικό η οποία τα τελευταία χρόνια αρθρογραφούσε σε καθημερινή εφημερίδα, σε ένα από τα γυναικεία site αλλά άφησε και την υπογραφή της στη μεσημεριανή ζώνη με το καυστικό σχόλιο της αλλά και την ανατρεπτική τοποθέτηση της στα κοινωνικά γεγονότα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Ελένη Μενεγάκη έχει μάθει Ειδικά τα τελευταία χρόνια πόσο τηλεθεατής έχει αλλάξει συνήθειες και πως πλέον θέλει να ακούει απόψεις γνώμες και τοποθέτησης για τα τρέχοντα ζητήματα της τηλεόρασης και της κοινωνίας.

Έτσι πριν από λίγες ημέρες η παρουσιάστρια σήκωσε το τηλέφωνο και ζήτησε από την ξανθιά δημοσιογράφο να συνεργαστούν για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν με την συνεργασία να κλείνει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Ελένη Μενεγάκη έχει ένα μοναδικό τηλεοπτικό ένστικτο για τον τρόπο που επιλέγει τους στενούς του συνεργάτες αλλά και κυρίως το πώς διαχειρίζεται τον τηλεοπτικό αέρα.

Το θέμα είναι αν το νέο πρόσωπο που θα εισβάλει στη μεσημεριανή ζώνη του Mega θα καθίσει εκ δεξιών της ξανθιάς παρουσιάστριας δίνοντας με αυτό τον τρόπο την προτίμησή της στην νέα της επιλογή