Ελένη Μενεγάκη: Το βίντεο από τη λαμπερή χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Άνδρο

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

3 Δεκεμβρίου 2022 11:43

Η Ελένη Μενεγάκη ταξίδεψε στην Άνδρο μετά το τέλος της χθεσινής εκπομπής της στο MEGA.

Η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη έβαλε… πλώρη για το αγαπημένο της νησί προκειμένου να περάσει λίγες ημέρες ανεμελιάς μακριά από την πίεση της καθημερινότητας.

Αυτή τη φορά, με αφορμή το κλίμα των Χριστουγέννων, βρέθηκε σε γιορτή στην Άνδρο όπου κόσμου μαζεύτηκε για να θαυμάσει τα λαμπερά σκηνικά και το πελώριο καράβι.

Η Μενεγάκη απόλαυσε το θέαμα και παράλληλα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από τη βραδιά.

«Χρόνια πολλά από την Άνδρο με αγάπη», έγραψε στο βίντεο που δημοσίευσε η Μενεγάκη.

Η Μενεγάκη έχει έναν ακόμη λόγο να γιορτάζει μιας και τα οικονομικά της φαίνεται πως πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Κύκλο εργασιών ύψους 1.548.250 εμφάνισε το 2021 η «Μ Winner ΙΚΕ», στην οποία διαχειρίστρια είναι η Ελένη Μενεγάκη.

To 2020 ο κύκλος εργασιών της εταιρείας της παρουσιάστριας ανήλθε σε 1.645.662 ευρώ. Τα προ φόρων κέρδη ανήλθαν σε 1.270.922 ευρώ το 2021, από 1.351.733 ευρώ το 2020.

Τα δάνεια της εταιρείας για το 2021 μειώθηκαν σε 452.346 ευρώ, από 499.235 ευρώ το 2020, ενώ οι λοιπές μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις αυξήθηκαν σε 672.974 ευρώ, από 422.974 ευρώ το 2020.

Σημειώνεται πως η Μενεγάκη δεν είναι εργαζόμενη που αμείβεται με μισθούς, δώρα και υπερωρίες. Δεν είναι φυσικό πρόσωπο αλλά… εταιρεία. Μια ΙΚΕ συγκεκριμένα, με έσοδα – έξοδα, όπου μπορεί να καταχωρεί δαπάνες για αυτοκίνητα, βενζίνες, ρούχα, κομμώτριες, μεκιγιέζ, ινστιτούτα αισθητικής, διάφορες αποσβέσεις κλπ.

Η εταιρεία είναι η «M Winner ΙΚΕ» και έχει διαδεχθεί την «Ελένη Μενεγάκη ΕΠΕ».

Από εκεί και πέρα, η προ ημερών τηλεοπτική συνύπαρξη της Μενεγάκη με τη Ρούλα Κορομηλά μετά από 26 χρόνια απασχόλησε τα ΜΜΕ.

Η ίδια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» του ΜΕGA για τη συνάντησή της με την Κορομηλά.

«Για εμένα, ήταν μία ημέρα που δεν ήξερα εάν θα προκύψει. Μάλλον δεν πίστευα ότι θα προκύψει, γι’ αυτό και το χάρηκα πάρα πολύ γιατί βγήκε εύκολα, εννοώ κλείστηκε πολύ εύκολα, χωρίς καν να χρειαστεί να μιλήσουμε παρά μόνο δύο λεπτά. Νομίζω, τη σημερινή ημέρα και οι δύο μας, με κάποιον τρόπο την χαρήκαμε πολύ», είπε η παρουσιάστρια.