Ελένη Μυλωνοπούλου για Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: “Προβλέψιμος σε όλα, κυνικός, χωρίς συναίσθημα”

11 Μαΐου 2022 10:10

Συνεχίζεται η ακροαματική διαδικασία στην υπόθεση των Γλυκών Νερών με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να απολογείται ενώπιον του δικαστηρίου για την δολοφονία της συζύγου του.

Η Ελένη Mυλωνοπούλου η γυναίκα στην οποία έκανε συνεδρίες η άτυχη Κάρολ μίλησε στους δημοσιογράφους για το τι άνθρωπος τελικά ήταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μέσα από τα λόγια της συζύγου του.

«Η κα Γουμενάκη (η ψυχίατρος που κατέθεσε χθες στη δίκη) σκιαγράφησε το προφίλ του κ. Αναγνωστόπουλου. Εγώ κράτησα την κουβέντα της ότι συμφώνησε σε όλα μαζί μου και βλέπω ότι οι απόψεις μίας ψυχιάτρου συγκλίνουν. Η απολογία του σήμερα για μένα θα είναι προβλέψιμη. Δεν περιμένω να ακούσω κάτι διαφορετικό γιατί ήδη έχει δείξει προς τα πού κλίνει η απολογία του.

Θα σας υπενθυμίσω τρία πράγματα: το πρώτο είναι όταν δήλωσε ότι είναι έγγαμος, χήρος και με ένα παιδί. Το δεύτερο είναι όταν κατέθεσε η σύνοικος της μεζονέτας, της απάντησε «όταν χάσαμε την Καρολάιν» και όταν κατέθεσα εγώ συνέχεια μου έλεγε πόσο αγαπούσε τη γυναίκα του. Είναι προβλέψιμος σε όλα. Έχω ξαναπεί έστω την ύστατη ώρα δεν ζήτησε ούτε συγγνώμη.

Κατ’ εμέ είναι ένας άνθρωπος κυνικός, χωρίς συναίσθημα. Νομίζω ότι η προσωπικότητά του και έτσι όπως σκιαγραφήθηκε από την κα Γουμενάκη καλύπτει το «έγγαμος και χήρος». Βεβαίως και είναι ψύχραιμος, σιωπηλός και συγκεντρωτικός»