Ελένη Πολυχρονοπούλου: Αποφυλακίζεται η πρώην παίκτρια του Power of love

12 Μαΐου 2022 13:15

Ελεύθερη θα αφεθεί σύντομα η Ελένη Πολυχρονόπουλου η οποία είχε συλληφθεί πριν από λίγους μήνες μαζί με τον σύντροφό της για διακίνηση μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης

Η Ελένη Πολυχρονόπουλου έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι γνωριμιών του ΣΚΑΪ Power Of Love αλλά και με την συνεργασία της με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας έβγαλε ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής:

Όπως είναι γνωστό, μετά την προσωρινή κράτηση της κας Ελένης Πολυχρονοπούλου, επειδή θεωρήθηκε ότι ήταν συγκάτοχος κοκαΐνης, ποσότητας 8 κιλών με τον μέλλοντα σύζυγο της Ρ.Δ., γνωστό ποδοσφαιριστή, ο επικεφαλής του γραφείου μας κος Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπισή της.

Μαζί με τον συνάδελφό μας κο Παντελή Κοκοτό, ο οποίος ήταν και ο αρχικός συνήγορός της, και με τη βοήθεια των συνεργατών του γραφείου μας συγκεντρώσαμε σειρά από αθωωτικά στοιχεία και σημαντικές μαρτυρίες ιδιαίτερα αξιόλογων προσώπων, οι οποίοι εξετάστηκαν από τον κο Ανακριτή και ακολούθως ζητήσαμε να δώσει η κα Πολυχρονοπούλου συμπληρωματική απολογία και συγχρόνως καταθέσαμε αίτηση αντικαταστάσεως της προσωρινής της κρατήσεως με περιοριστικούς όρους.

Σήμερα, μετά και από σύμφωνη γνώμη του κου Εισαγγελέως Πρωτοδικών, ο οποίος πρότεινε να γίνει δεκτή η αίτηση αντικαταστάσεως της προσωρινής της κρατήσεως, ο κος τακτικός Ανακριτής αποφάσισε την αποφυλάκισή της.

Η κα Πολυχρονοπούλου, όπως είναι γνωστό, αρνείται κάθε συμμετοχή στην πράξη για την οποία κατηγορείται ο πρώην σύντροφός της και αυτό θα επιδιώξουμε να αποδείξουμε και στο Δικαστήριο.