Ελένη Ψυχούλη: «Έχω ζήσει one night stand για το οποίο μπορώ να γράψω μυθιστόρημα»!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

15 Φεβρουαρίου 2023 11:22

Αποκαλυπτική ήταν η Ελένη Ψυχούλη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ.

Η συγγραφέας Ελένη Ψυχούλη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της Τρίτης και μίλησε για μία σειρά από θέματα.

Ένα one night stand που βίωσε στο παρελθόν τη συνεπήρε και θα μπορούσε να το γράψει «ολόκληρο μυθιστόρημα για αυτό», είπε η Ψυχούλη.

Παράλληλα, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στον έρωτα και στο τρόπο με τον οποίο την εμπνέει. «Μπορεί να γράψω ταινία, μυθιστόρημα για one night stand. Υπέροχα, ποιητικά πράγματα εξωφρενικά, δεν το πίστευα ότι το έζησα. Μήπως το ονειρεύτηκα;

Αν συνεχιζόταν θα είχε χάσει τη γοητεία του, δεν θα το συζητούσαμε τώρα. Αυτό θα το θυμάσαι για πάντα. Το one night stand μπορεί να έχει τα πάντα, πάθος, έρωτα, κατανόηση…

Σήμερα δεν ξέρω υπάρχουνε; Απέχω», σημείωσε.

Σε άλλο σημείο, τόνισε: «Είναι θέμα χαρακτήρα και πόσο ανοιχτός είναι να αγαπήσεις. Ο έρωτας, εντάξει, είναι κατακούτελος, δεν τον αποφεύγεις. Με την αγάπη τι γίνεται.

Είναι άνθρωποι που έχουν την ικανότητα να αγαπήσουν περισσότερο, άλλοι που τυχαίνει να συμβαδίσουν. Με το διαφορετικό έχει πιο πολύ σασπένς, έρχεται ένας νέος κόσμος … Γιατί θέλεις κάποιον, αν σκοπεύεις να τον αλλάξεις;

Με ό,τι ασχολείται το έτερον ήμισυ του έρωτα ασχολείσαι κι εσύ. Κι ο τρόπος που αναπνέει ακόμα είναι ξεχωριστός για σένα. Μετά, όμως, όταν σιωπήσει ο έρωτας, εκεί το χάνουμε όλοι. Είναι μοίρα πια μετά, το πόσα κοινά έχετε και τα λοιπά. Δεν έχει να κάνει η ηλικία με αυτό».

Επίσης, έκανε αναδρομή στο παρελθόν, λέγοντας: «Τότε έγραφα σε ό,τι υπήρχε στο περίπτερο. Θυμάμαι ότι την τελευταία εποχή που έγραφα αυτά, ήταν πολύ της μόδας η σχέση με νεότερους. Ξέρετε πώς πηγαίνουν αυτά. Τότε ήταν η Άννα Βίσση που τα είχε φτιάξει με κάποιον ή η Μαντόνα, δεν θυμάμαι. Οπότε ξαφνικά το τι κάνει η κάθε σταρ γίνεται μόδα και δίνει αφορμή για συζήτηση.

Αυτό έπαιζε πάρα πολύ και επειδή τα είχα κι εγώ τότε με νεότερο, ήταν βιωμένη εμπειρία. Πιστεύω ότι η σχέση με νεότερο είναι μονόδρομος, δεν αλλάζουν αυτά. Όταν μεγαλώνεις, είναι πολύ καλύτερο να είσαι με κάποιον μικρότερο και αντίστροφα ο μικρότερος είναι ωραίο να είναι με μεγαλύτερο».