Ελένη Ράντου: «Δεν πέταξα ποτέ καρέκλα στον Γιώργο Κιμούλη»

16 Μαΐου 2022 11:15

Η Ελένη Ράντου βρέθηκε στην έκθεση της κόρης της και μίλησε στους δημοσιογράφους για τα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και για τα όσα είπε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης

Ο δημοσιογράφος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ANT1 είχε αναφέρει ένα απίστευτο περιστατικό οπου η Ελένη Ράντου Είχε πετάξει μία καρέκλα στον Γιώργο Κιμούλη λόγω της κακοποιητικη συμπεριφοράς του.

Η ηθοποιός μιλώντας στους δημοσιογράφους ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε συνέβη αυτό το περιστατικό και δεν κατάλαβε ποτέ γιατί ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης το περιέγραψε και το ανέφερε στον τηλεοπτικό αέρα.

«Ειλικρινά δεν ξέρω πώς του ήρθε Δεν πέταξα ποτέ καρέκλα στον Κιμούλη, δεν ευσταθεί κάτι τέτοιο. Η μητέρα του Ιάσωνα ήταν πολύ φίλη με τη δική μου μητέρα. Δεν ξέρω αν αυτό έχει προκύψει από κάποιο κουτσομπολιό μεταξύ τους. Δεν πέταξα ποτέ καρέκλα στον Γιώργο»

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στο πλατό της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 και αποκάλυψε στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα ένα απίστευτο περιστατικό ανάμεσα στην Ελένη Ράντου και τον Γιώργο Κιμούλη θέλοντας να δείξει με τον τρόπο του πως υπάρχουν ηθοποιοί που αντιδρούν άμεσα στις κακοποιητικες συμπεριφορές.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε πως όταν ο Γιώργος Κιμούλης άρχισε να μιλά άσχημα στην Ελένη Ράντου του πέταξε μία καρέκλα.