Ελένη Ράντου: «Είπα στον Βασίλη ότι δεν είναι άξιος να μεγαλώσει το παιδί μας!»

3 Οκτωβρίου 2019 10:05

Ράντου

Η Ελένη Ράντου έκανε μία εξομολόγηση καρδιάς στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και στην Ελεονώρα Μελέτη… Μίλησε για όλα…

Για την κατάθλιψη… «Στα 40 μου άρχισα να νιώθω ότι έχω και κατάθλιψη! Έπαθα το μεγαλύτερο σοκ! Άρχισαν πολύ σκοτεινές σκέψεις, κρίσεις πανικού, άρχισε μια περίεργη σύγκρουση μέσα μου».

Για την εγκυμοσύνη της… «Στην εγκυμοσύνη μου έφυγα από το σπίτι και είπα στον Βασίλη ότι δεν είναι άξιος να μεγαλώσει το παιδί μας! Του είπα εδώ οι δρόμοι μας χωρίζουν! Έπαθε σοκ»!

Γιατί δεν έκανε δεύτερο παιδί… «Δεν έκανα δεύτερο παιδί γιατί ένιωθα ότι θα «απατήσω» την κόρη μου. Ο Βασίλης ήθελε πάρα πολύ! Ήθελα να υιοθετήσω παιδί, αλλά με σταμάτησε η κόρη μου».

Για το bullying στην παιδική της ηλικία… «Μικρή ήμουν λίγο απροσάρμοστη, καμιά φορά τα δεύτερα παιδιά δεν εκπλήσσουν κανέναν γιατί νιώθουν ότι είναι μια δεύτερη επανάληψη εμπειριών. Εγώ λοιπόν, νιώθω ότι δεν μπορώ να εντυπωσιάσω κανέναν, οπότε μέσα σε όλα αυτά είχα γεννηθεί και με 9 βαθμούς αστιγματισμό, τα γυαλιά ήταν μεγαλύτερα και από το κεφάλι μου. Μαζευόντουσαν τα παιδάκια έξω από το σχόλιο και μου έλεγαν «γυαλάκια μυωπία»! Ντρεπόμουν να βγω και σαν άμυνα ανέπτυξα μια αντιθηλυκή μεριά».