Ελένη Ράντου: «Τώρα αποκαθιστώ τη σχέση με τη μητέρα μου»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

25 Δεκεμβρίου 2022 16:45

Η Ελένη Ράντου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και προχώρησε σε αποκαλύψεις που αφορούν την προσωπική της ζωή.

Με αφορμή την παράσταση «Το πάρτι της ζωής μου» η γνωστή ηθοποιός Ελένη Ράντου μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

«Δεν είναι ακριβώς οι ‘σελίδες’ της δικής μου ζωής έχει και μυθοπλαστικά πράγματα. Απλώς έχει όλα τα συναισθήματα που έχω νιώσει», είπε αρχικά η πρωταγωνίστρια.

Και πρόσθεσε: «Έχει στιγμές που στηρίζονται στη ζωή σου, αλλά δεν είναι η ζωή σου. Έχει εμπνευστεί από τη δική μου τη ζωή, με αφορμή τη σχέση της ηρωίδας με τη μητέρα της, με τον δημιουργό της. Και την αίσθηση ότι έχει νιώσει πολύ έντονα την αίσθηση της απόρριψης. Οπότε, όταν σε απορρίπτει ο ίδιος σου ο δημιουργός γεννιούνται πάρα πολλά θέματα».

Στη συνέχεια η Ράντου ανέφερε: «Μου ήταν πολύ οικείο το συναίσθημα οπότε πιάστηκα από αυτό και μετά τα γεγονότα μπορούσα να τα πειράξω. Αλλά ήθελα να κρατήσω το συναίσθημα τού να γνωρίζεις τον κόσμο χωρίς να νιώθεις ότι έχεις πάρα πολύ υποστήριξη. Να μεγαλώνεις και να κουβαλάς αγωνίες πόσο ο εγκέφαλός σου έχει τη σωστή χημεία.

Αγωνίες που φαίνεται ότι είναι πολύ αναγνωρίσιμες γιατί νιώθω ότι αυτό γίνεται πάρτι όλων των θεατών και κάθε βράδυ η ταύτιση είναι αδιανόητη. Και σε κάνει να νιώθεις ότι δεν είναι μια προσωπική αφήγηση, είναι κάτι που το έχουμε νιώσει όλοι».

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Ναταλία Γερμανού, ρώτησε την καλεσμένη της: «Αυτή την απόρριψη που εσύ βίωσες από τη ‘δημιουργό’ σου την αποκατέστησες ποτέ;».

«Τώρα την αποκαθιστώ», είπε η Ράντου. Και πρόσθεσε: «Χρειάστηκε να γίνει ένας πολύ μεγάλος κύκλος και ίσως χρειάστηκε και η πανδημία. Για να ενωθείς στα δύσκολα πάει να πει ότι πρέπει να είσαι πολύ έτοιμος. Δούλευα πολύ μέσα μου αυτή την ένωση και η συγκυρία βοήθησε. Υπάρχει συμφιλίωση με πολλά πράγματα. Γι’ αυτό ετοιμάζεσαι, για τη συμφιλίωση».