Ελένη Τσαλιγοπούλου: Ανησυχία για την υγεία της, ακύρωσε τις εμφανίσεις της

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

1 Μαρτίου 2023 09:32

Πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η οποία αναγκάστηκε να ακυρώσει σειρά εμφανίσεων που είχε προγραμματίσει.

Η τραγουδίστρια Ελένη Τσαλιγοπούλου επρόκειτο να αρχίσει εμφανίσεις από το Σάββατο  ωστόσο ένα πρόβλημα υγείας την ανάγκασε να τις ματαιώσει.

Η ίδια με ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Facebook γνωστοποίησε στους διαδικτυακούς της φίλους πως δεν θα πραγματοποιηθούν τα live γράφοντας: «Περίμενα πώς και πώς να έρθει η 4η Μαρτίου για να ξεκινήσουν οι παραστάσεις μας στη μουσική σκηνή Σφίγγα.

Ένας αιφνίδιος ίλιγγος όμως δεν μου επιτρέπει προσωρινά να ανέβω στη σκηνή. Τα προβλήματα είναι για τους ανθρώπους και εύχομαι όσο πιο σύντομα γίνεται να ξαναβρεθούμε!».

Οι διαδικτυακοί της φίλοι, φυσικά, έσπευσαν να της ευχηθούν περαστικά.

 Υπενθυμίζεται ότι η Τσαλιγοπούλου στις αρχές του 2023 έχασε τη μητέρα της Αγγέλα, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών.

Η Αγγέλα Τσαλιγοπούλου ζούσε στη Νάουσα.

Η ερμηνεύτρια μοιράστηκε τη δυσάρεστη είδηση μέσα από μια μακροσκελή συγκινητική ανάρτηση και μια φωτογραφία της, την οποία τράβηξε τέσσερις ημέρες πριν πεθάνει.

Στην ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τσαλιγοπούλου έγραψε τα παρακάτω:

«Νάουσα, στο πρώτο φως της μέρας, και μια αναπάντεχη αισιοδοξία. Μου βγήκε ο καλλιτέχνης και την έβγαλα με την γάτα της 4 μέρες πριν φύγει! Τώρα είναι ελεύθερη και ο γιος μου λέει ότι η γιαγιά τώρα κάνει κωλοτουμπες χωρίς τα πάμπερς και το Πι της.

Την πήρα πριν κάποια χρόνια να της πω χρόνια πολλά για τα γενέθλια της και μου λέει, αχ πουλοπομ, δηλαδή πουλάκι μου, εγώ νόμιζα ότι θα πέθαινα στα 9 μου και ζω ακόμα.

Το ’40 στη μεγάλη πείνα, στα 9 της χρόνια, έφυγε από τα προσφυγικά των Αμπελοκήπων της Σαλονίκης μαζί με 30 ακόμα παιδιά προς ανεύρεση φαγητού πριν τα Χριστούγεννα, και φτάσανε σε ένα χωριό έξω από τη Νάουσα, λίγο πριν το Πάσχα, μόνο 7 παιδιά!

Τα άλλα πέθαναν στο δρόμο, από χωριό σε χωριό, στα χωράφια, στις εκκλησίες, και καπου εκεί αυτό το παιδί σταμάτησε να φοβάται το θάνατο.

Η μάνα μου! Όσο κι αν μου έσπαγε τα νεύρα την θαύμαζα βαθιά…

Μια γυναίκα χαμαιλέοντας, θεριό ανήμερο, ευέλικτη, έξυπνη και φοβερή μαγείρισσα. Δεν ήξερε γράμματα, αλλά ήξερε όλα τ’ άλλα…».