Ελένη Τσολάκη: «Δεν ξέρω πότε ξεκινάμε»

18 Μαρτίου 2022 10:15

Η Ελένη Τσολάκη αποκάλυψε ότι παραμένει άγνωστο το πότε θα επιστρέψει στην εκπομπή της μέσα από τη συχνότητα του OPEN.

Ελένη Τσολάκη: «Δεν ξέρω πότε ξεκινάμε».

Η Ελένη Τσολάκη μίλησε στους δημοσιογράφους σε εκδήλωση εχθές το βράδυ και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις σχολίασε το γεγονός ότι η εκπομπή της

Στο νοσοκομείο η Ελένη Τσολάκη

Ελένη Τσολάκη

παραμένει ακόμα και σήμερα εκτός του τηλεοπτικού αέρα λόγω της επιλογής της διεύθυνσης του Open το κανάλι να προβάλει μόνο ενημέρωση και να βάλεις τον πάγο τις ψυχαγωγικές εκπομπές.

«Είναι κάτι που δεν μπορούμε να το προγραμματίσουμε. Όπως βλέπετε όλοι πάρα πολύ καλά είναι ένα κανάλι, στο οποίο προέχει η ενημέρωση και αυτή τη στιγμή δεν χωράνε λόγια.

Οπότε σύμφωνα με τον προγραμματισμό του καναλιού και όποτε εκείνοι κρίνουν ότι είναι η στιγμή να εντάξουμε και πάλι λίγο την ψυχαγωγία, εμείς ήμαστε έτοιμοι να μπούμε στη μάχη και τη δράση.

Είναι μια σεζόν στην οποία δεν μπορείς να αποτιμήσεις τίποτα σχετικά με την τηλεθέαση γιατί προέχουν όλα αυτά τα γεγονότα, τα οποία είναι οδυνηρά και δύσκολα, είναι μια αλλαγή στην ανθρωπότητα. Οπότε τώρα να κάτσουμε να δούμε την τηλεθέαση, πώς πήγαμε νομίζω θα ήταν λίγο άκαιρο, άτομο και χωρίς καμιά ουσία. Αυτή τη στιγμή είμαστε ικανοποιημένοι με το προϊόν που έχουμε χτίσει, με την ομάδα που έχουμε και έτσι θα συνεχίσουμε».

Ελένη Τσολάκη: Με νέα εκπομπή τα Σαββατοκύριακα στο Open

Ελένη Τσολάκη

Αξίζει να σημειωθεί πως το iciao.gr  εδώ και μέρες έχει αποκαλύψει την ενόχληση των παρουσιαστών και παρουσιαστριών του καναλιού που βρίσκονται εκτός τηλεοπτικού αέρα αλλά και τα σχέδιά του καναλιού να παραμείνει για αρκετές μέρες ακόμα σε απόλυτα ενημερωτική κατάσταση.

Παρά τις αόριστες διαβεβαιώσεις στις διευθύνσεις του καναλιού προς τους παρουσιαστές για επιστροφή στην

κανονικότητα αυτό από ότι φαίνεται θα αργήσει αρκετά και η Μπέτυ Μαγγίρα η Ελένη Τσολάκη ο Θέμης Γεωργαντάς η Αννίτα Πάνια θα χρειαστούν αρκετές μέρες ακόμα για να επιστρέψουν στα τηλεοπτικά πλατό.