Πώς η Ελένη Τσολάκη «εξόντωσε» τα περιττά κιλά

Δημοσιεύθηκε: 05/02/2019 15:10
Πώς η Ελένη Τσολάκη «εξόντωσε» τα περιττά κιλά
Υπήρξε ποτέ φάση στη ζωή της Ελένης Τσολάκη που να στερήθηκε κάποια λιχουδιά ή να παρέλειπε γεύματα για να διατηρήσει τη γραμμή της; Μπορεί να σας φαίνεται απίθανο γιατί πάντα κομψή την ξέραμε. Και όμως, η παρουσιάστρια, που διατηρεί, όπως έχει τονίσει πολλάκις, καλή σχέση με τα γυμναστήρια και τον αθλητισμό, έχει δηλώσει ευθαρσώς ότι κάποια στιγμή η σιλουέτα της δεν ήταν η επιθυμητή. Ότι είχε κάνει τις παρασπονδίες της. Γρήγορα, ωστόσο, τις «εξουδετέρωσε».
«Πιο μικρή έκανα πάρα πολύ σκληρές δίαιτες, γιατί τα κιλά έπαιζαν βασικό ρόλο στην κατηγορία μου (σ.σ.: ως αθλήτρια). Έχω περάσει περιόδους που έτρωγα μόνο ένα κουλουράκι και έκανα πολύ σάουνα για να «στεγνώσω”. Έτσι, όμως, έμαθα να προσέχω κι αυτό το βρίσκω μπροστά μου τώρα. Δεν θ’ αφεθώ εύκολα, γιατί νιώθω ενοχές. Θα κάνω τις παρασπονδίες μου. Θα φάω και το σουβλάκι μου, αλλά θα είναι με κοτόπουλο και χωρίς πατάτες».
Είπατε κάτι; Εμείς λέμε ότι με δυο κουβέντες τα είπε όλα η Ελένη. Καθημερινό workout, προσεγμένη διατροφή -σε γλυκά ούτε καν έκανε αναφορά- και τέλος. Το μυστικό είναι στο μυαλό μας και να το πάρουμε απόφαση. Θα το κάνουμε; Τι λέτε; Άνοιξη έρχεται σιγά-σιγά και μετά το καλοκαίρι. Δεν λέει να τρέχουμε τελευταία στιγμή για να (ξανα)βγούμε κορμάρες στην παραλία.  Το άγχος θα μας «ρουφήξει» στο τέλος και δεν υπάρχει κανένας λόγος.
TIP
Η Ελένη διατηρείται στα 55 κιλά και ακριβώς επειδή τη διακρίνει αυτοπειθαρχία, δεν κάνει αυξομειώσεις. Οι σαλάτες και οι φυσικοί χυμοί περιλαμβάνονται στο καθημερινό της διατροφολόγιο. Μια φορά την εβδομάδα μάλιστα θα φάει και την μακαρονάδα της, πλην όμως θα είναι μόνο alpesto! Όχι με σάλτσες και τις λοιπές, λαχταριστές, αλλά και πολυθερμιδικές «φιοριτούρες».