Ελένη Τσολάκη για Ιωάννα Τούνη: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί απαντάει, στενοχωριέμαι γι’ αυτό το κορίτσι»

30 Απριλίου 2022 11:35

Η Ελένη Τσολάκη τοποθετήθηκε μέσα από την εκπομπή της στο δημόσιο ξέσπασμα της Ιωάννας Τούνη σε όσους την κατηγόρησαν για τις πασχαλινές της διακοπές μετά τον θάνατο της μητέρας της

Ελένη Τσολάκη για Ιωάννα Τούνη: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί απαντάει, στενοχωριέμαι γι’ αυτό το κορίτσι»

Η Ελένη Τσολάκη έσφαξε με το γάντι την Ιωάννα τούνη για την δημόσια τοποθέτησή της ελάχιστες ημέρες μετά τον θάνατο της μητέρας της και απάντησες τους haters που την κατηγόρησαν δεν κράτησε καθόλου το πένθος για τη μητέρα της.Ελένη Τσολάκη για Ιωάννα Τούνη: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί απαντάει, στενοχωριέμαι γι’ αυτό το κορίτσι»

“Εδώ πάμε σε ένα άλλο κοινωνικό πείραμα. Δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά σας λέω, στενοχωριέμαι πολύ με αυτό το κορίτσι γιατί βγαίνει κι απαντάει. Γιατί δεν τους γράφει όλους εκεί που δεν πιάνει μελάνι… Όσο δίνεις συνέχεια, δεν τελειώνει ποτέ τίποτα. Ας τους γράψει όλους εκεί που θέλει να τους γράψει, ας συνεχίσει τη ζωή της. Είναι ένα αξιόλογο πλάσμα και μία μαχήτρια, περνά μία δύσκολη κατάσταση που πραγματικά είναι τεράστια η απώλειά της, επειδή δεν έχει κάποιον άλλον στον κόσμο.

Θα κάτσω εγώ τώρα να απαντήσω στον κακοπροαίρετο, που δεν έχει νοημοσύνη να με βγάλει φωτογραφία τη Μεγάλη Παρασκευή στον Επιτάφιο και να με κράζει;”

Με την σειρά του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σχολίασε την δημόσια τοποθέτησή της της Ιωάννας Τούνη μετά τον θάνατο της μητέρας της

«Απαντάει εδώ που έχει δίκιο, όμως απαντούσε όταν είχε και άδικο. Είναι θέμα διαχείρισης. Δε νομίζω ότι είναι όλη αυτή η κατάσταση που έχει δημιουργήσει τόσο καιρό με κάποια προκλητικά πράγματα που ο μέσος χαζός σχολιαστής θα μπει να κράξει την Ιωάννα Τούνη που έχει όλα τα δίκια με το μέρος της. Είναι εύκολος στόχος. Φταίει η ίδια γι΄ αυτό. Σε αυτό έχει όλα τα δίκια»