Ελένη Τσολάκη: Η απουσία του συζύγου από το πλευρό της και η απάντηση που έδωσε on camera

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

24 Νοεμβρίου 2022 11:52

Η Ελένη Τσολάκη βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Θέατρο Αθηνά και στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης, «Τέλιοι Ξένοι», χωρίς τον σύζυγό της, γεγονός που κλήθηκε να σχολιάσει.

Η παρουσιάστρια του Open, Ελένη Τσολάκη ρωτήθηκε για ποιον λόγο δεν συνοδεύεται ποτέ από τον σύζυγό της, Παύλο Πετρουλάκη σε επίσημες εκδηλώσεις.

Η απάντησή της ήταν η εξής: «Βγαίνουμε και μαζί απλά δεν είσαι εσύ εκεί. Στις πρεμιέρες πηγαίνω συνήθως με τα παιδιά της ομάδας μου, δεν είμαστε εκεί μαζί με τον σύζυγό μου αλλά εκεί που είμαστε, δεν είστε εσείς»!

H Τσολάκη και ο Πετρουλάκης κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας θέλοντας με τον τρόπο αυτό να την προστατέψουν.

Από εκεί και πέρα, η Τσολάκη, παρουσιάστρια της εκπομπής «Open Weekend», με όμορφη ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, ανέδειξε τη καμπάνια «Η Δύναμη του κύκλου μας», της οποίας είναι πρέσβειρα, και η οποία αφορά την ενίσχυση των παιδιών με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1.

Συγκεκριμένα, έγραψε: Αισθάνομαι μεγάλη χαρά κ τιμή που είμαι η πρέσβειρα της καμπάνιας «Η Δύναμη του κύκλου μας» για τα παιδιά με Σακχαρώση Διαβήτη Τύπου 1!

Ο Σακχαρώδης Διαβήτης τύπου 1 (ΣΔτ1) είναι μίααυτοάνοση χρόνια πάθηση που πλήττει κατά κύριο λόγο τα παιδιά και τους εφήβους. Στην Ελλάδα, περισσότερα από 150 παιδιά ετησίως διαγιγνώσκονται με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1, ενώ παγκοσμίως ο αριθμός των διαγνωσμένων παιδιών και εφήβων υπερβαίνει το 1.1 εκατομμύριο! Τα ποσοστά της χρόνιας αυτής πάθησης παρουσιάζουν δυστυχώς αυξητική πορεία τόσο στη χώρα μας όσο και παγκοσμίως και η πάθηση τείνει να εκδηλώνεται σε όλο και μικρότερες ηλικίες. Ο ΣΔτ1 δεν κληρονομείται, δεν προλαμβάνεται και δεν «κολλάει». Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε κάθε παιδί.

Προχωρώντας ένα βήμα, η ΠΕΑΝΔ στο πλαίσιο της καμπάνιας «Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΑΣ» δημιουργεί το πρώτο συλλεκτικό κόσμημα- Μια καραμέλα!

Μπορείτε να το βρείτε στα @galerie_de_beaute κ κοστίζει 12 euro.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τις πωλήσεις του κοσμήματος θα διατεθούν για τη δημιουργία Πολυχώρου της Π.Ε.Α.Ν.Δ. που θα αποτελεί το πρώτο σημείο αναφοράς για τις οικογένειες των παιδιών με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1.

Ας φτιάξουμε όλοι μαζί αυτό το κύκλο αγάπης!!.