Ελένη Τσολάκη: «Πιστεύω ότι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας θα αντέξει κανένα δίμηνο ακόμη στο Survivor 5»

13 Ιανουαρίου 2022 20:15

Ελένη Τσολάκη: «Πιστεύω ότι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας θα αντέξει κανένα δίμηνο ακόμη στο Survivor 5»

Η Ελένη Τσολάκη που έχει αναλάβει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στο Open, μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της στην Ελένη Μενεγάκη.

Ελένη Τσολάκη: «Πιστεύω ότι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας θα αντέξει κανένα δίμηνο ακόμη στο Survivor 5».

«Την αγαπώ τη δουλειά μου, είναι η μικρή οικογένειά μου. Αγαπώ και τη δημιουργία μιας εκπομπής, ολόκληρη τη διαδικασία όχι μόνο το μπροστά».

Μίλησε και για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε και τον χρόνο τον οποίο αποφάσισε να μείνει εκτός

«Με ‘έτρωγε’ στην καρδούλα μου αυτό αλλά δε φοβήθηκα να μείνω εκτός. Δεν αισθανόμουν ότι κατείχα μια θέση, άρα δεν αισθανόμουν ότι θα έχανα κάτι. Δεν έχω κόμπλεξ, δεν είχα ποτέ αυτήν την υπέρμετρη ματαιοδοξία να πω ότι θέλω να είμαι η κεντρική παρουσιάστρια σε κάτι. Και τώρα να μην είχα δουλειά και να έπρεπε να γυρίσω σε μια παρέα, θα πήγαινα αρκεί να περνάω καλά και να εξελίσσομαι. Αυτά μετράνε για μένα. Μακάρι να έχω την ευλογία να δουλεύω με ανθρώπους που θαμάζω».

Θαυμάζει Ελένη Μενεγάκη

«Κάθε φορά που σε συναντώ, πάντα κάτι μαθαίνω. Για αυτό σε αγαπώ Ελένη. Έχω το ίδιο άγχος όπως την πρώτη φορά».

Για την εκπομπή «Open Weekend»

«Ουσιαστικά ετοιμάζεις 2 εκπομπές όλη την εβδομάδα. Το καθημερινό είναι παραγωγή – κατανάλωση. Ο πρώτος και πιο αυστηρός κριτής είναι η οικογένειά μου».

Παρακολουθεί τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Μ’ αρέσει η τηλεόραση, νομίζω της έκανε καλό όλο αυτό (σ.σ. με την πανδημία). Εξελίχθηκε μαζί με την εποχή και τα πράγματα. Βλέπω λίγο τα ενημερωτικά γιατί ξυπνάω πρωί και μένω στην Σταματίνα».

Ωστόσο, το βράδυ βλέπει Survivor αφού συμμετέχει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, φίλος και συνεργάτης της

«Από την στιγμή που πήγε ο Λάμπρος στο Survivor το βλέπω. Είμαι υπέρ της επιλογής του να πάει και εκτίμησα το γεγονός ότι μου το είπε από την στιγμή που του έγινε η πρόταση. Θεώρησα ότι είναι έντιμο εκ μέρους του. Εκείνος το ήθελε πολύ και ήμουν μαζί του σε αυτό. Πιστεύω ότι θα αντέξει κάνα 2μηνο ακόμα».

https://youtu.be/_ebXPFErbEI