Ελένη Τσολάκη: «Το όνειρό μου πάντα ήταν να γίνω γυμνάστρια» – Η δύσκολη συνεργασία με τον ΣΚΑΪ

Συντάκτης: Newsroom

28 Νοεμβρίου 2022 17:00

Ελένη Τσολάκη: «Το όνειρό μου πάντα ήταν να γίνω γυμνάστρια» - Η δύσκολη συνεργασία με τον ΣΚΑΪ

Καλεσμένη στην εκπομπή Status του Κωνσταντίνου Καμέα στο AstraTV βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής η Ελένη Τσολάκη. Η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη φετινή πορεία της εκπομπής της, τη δύσκολη χρονιά που είχε στον ΣΚΑΪ, ενώ αποκαλύπτει και το επάγγελμα των ονείρων της που ήθελε να ακολουθήσει όταν ήταν έφηβη.

«Εμένα το όνειρό μου πάντα ήταν να γίνω γυμνάστρια»

«Εμένα το όνειρό μου πάντα ήταν να γίνω γυμνάστρια. Από μικρή έκανα πρωταθλητισμό, tae kwo do. Πέρασα στο Ιστορικό-Αρχαιολογικό στο ΑΠΘ αλλά ήμουν δυστυχισμένη. Έκανα τα χαρτιά μου και πέρασα στα ΤΕΦΑΑ. Εκείνο το καλοκαίρι δούλευα σε γυμναστήριο και έβλεπα τα DVD της Ελένης Πετρουλάκη για να μάθω περισσότερα» ανέφερε η Ελένη Τσολάκη και συμπλήρωσε: «Ήρθε στο γυμναστήριο το TV Θεσσαλονίκη, για να κάνει ένα ρεπορτάζ και μίλησα εγώ. Τότε μου έκανε πρόταση ο παρουσιαστής της εκπομπής, ο Γιώργος Συρίγος, να κάνουμε μαζί την εκπομπή ζωντανά κάθε Παρασκευή. Έτσι ξεκίνησα».

Για την πιο δύσκολη επαγγελματικά περίοδο της ζωής της είπε: «Η πιο δύσκολη χρονιά λόγω κάποιου συγκεκριμένου γεγονότος, που δεν έχει νόημα τώρα να κουβεντιάσουμε, ήταν η περίοδος που ήμουν στον ΣΚΑΪ. Δεν θα τη συγκρίνω με καμία άλλη. Ήταν όμως και τα περισσότερα μαθήματα που πήρα σαν άνθρωπος».

«Πήραμε μια απόφαση φέτος η εκπομπή να είναι ολόκληρη ψυχαγωγική. Είμαι πολύ τυχερή μέσα σε αυτή την παρέα. Αισθάνομαι καλά μέσα σε αυτή την εκπομπή, με εκφράζει απόλυτα» δηλώνει η Ελένη Τσολάκη για το «Open Weekend», ενώ σημειώνει ότι δεν θα ήθελε να είναι σε δέκα χρόνια στην τηλεόραση, εάν δεν το θέλει ο κόσμος.