Ελένη Τζώρτζη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Αισχρός τσόγλανος και γλίτσας! Η κόκα είναι κακό φάρμακο»

Δημοσιεύθηκε: 26 Φεβρουαρίου 2021 14:30
Ελένη Τζώρτζη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Αισχρός τσόγλανος και γλίτσας! Η κόκα είναι κακό φάρμακο»

Η ηθοποιός Ελένη Τζώρτζη με ανάρτησή της στο Facebook, κατακεραύνωσε τον Πέτρο Φιλιππίδη για τη συμπεριφορά του απέναντι στους συναδέλφους του.

Συγκεκριμένα, τον χαρακτήρισε γλίτσα και τσόγλανο, ενώ αποκάλυψε τι είχε συμβεί ανάμεσα τους σε θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστούσαν, με αφορμή την καταγγελία που είχε για ξυλοδαρμό.

Η ανάρτηση της Τζώρτζη για τον Φιλιππίδη

Άντε να πω κι εγώ τον πόνο μου για τον γλίτσα.

Ο άνθρωπος είναι αισχρός τσόγλανος. Την μια και μοναδική φορά που παίξαμε μαζί, από την ανάγνωση μέχρι που τον ξέχεσα στην πέμπτη παράσταση , όποτε μιλούσα, με πολύ έμφαση, έκανε πως αυτός μαδάει το πουλί του δείχνοντας το σε όλο το θίασο και βεβαίως όταν φτάσαμε στην παράσταση, στο κοινό. Υπονοώντας βεβαίως και σαφώς πως ως ηθοποιός ήμουνα για να μαδάει το μ@… του.

Αφού δεν τον άφησα ανάπηρο, αλλά άπλα του είπα πως δεν θα τον ακολουθήσω στην παράνοια του (οπου έβαλε τα κλάματα ως κλασικός χέστης, με πήρε αγκαλιά και μου ζήτησε συγνώμη) βγήκε και με κατηγόρησε δημοσίως, για έλλειψη “σεβασμού” απέναντι του, την οποία απαιτούσε μάλιστα, διότι “μια κάποια ηθοποιός” προσπάθησε να αποκαθηλώσει ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ!

Η κόκα είναι πολύ κακό φάρμακο παιδιά! Καίει εκατομμύρια εγκεφαλικά κύτταρα και φτάνει τους ανθρώπους τελικά στην σχιζοφρένεια.

Όπως ακούω τώρα και τυχερή στάθηκα. Γιατί θα μπορούσα να είχα κάνει φόνο.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT