Ελένη Βουλγαράκη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το ατύχημα

14 Μαρτίου 2022 16:46

Ελένη Βουλγαράκη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το ατύχημα

Ατύχημα είχε το βράδυ της Κυριακής 13/3 η Ελένη Βουλγαράκη. Μάλιστα, η δημοσιογράφος δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται το μπροστά μέρος του αμαξιού της το οποίο έχει καταστραφεί.

Ελένη Βουλγαράκη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το ατύχημα

«13/3 ήταν σίγουρα η τυχερή μου/μας μέρα. Είμαστε υγιέστατοι και δεν πάθαμε τίποτα ούτε εγώ ούτε οι επιβάτες του άλλου αυτοκινήτου! Τα υπόλοιπα έχουν μικρή σημασία. Μέσα σε όλη τη μαυρίλα των ημερών λοιπόν, ας νιώθουμε και λίγη ευγνωμοσύνη για τα απλά και δεδομένα αλλά πολύ σημαντικά που συχνά ξεχνάμε» έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» τόνισε πως είναι καλά στην υγεία της.

Οι πρώτες δηλώσεις της Ελένης Βουλγαράκη μετά το ατύχημα

«Ευτυχώς είμαστε όλοι καλά στην υγεία μας, και εγώ και οι επιβάτες του άλλου αυτοκινήτου. Ήταν όπως έγραψα η τυχερή μου ημέρα γιατί τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ πιο άσχημα.

Τόσο εγώ όσο και το άλλο αυτοκίνητο κινούμασταν με πολύ χαμηλή ταχύτητα. Αυτό σίγουρα βοήθησε στο να αποφευχθούν τα χειρότερα. Δεν υπήρξε παραβίαση κάποιου στοπ ή φωτεινού σηματοδότη.

Τίποτα από όλα αυτά, εγώ πήγα να στρίψω σε έναν δρόμο που δεν είχα πολύ καλή ορατότητα αλλά πραγματικά δεν κατάλαβα πως έγινε.

Κινούμουν με πολύ χαμηλή ταχύτητα. Το σοκ στην αρχή ήταν μεγάλο αλλά όταν είδαμε ότι είμαστε όλοι καλά ηρεμήσαμε.

Το αυτοκίνητο έχει πάθει τεράστια ζημιά αλλά αυτό μικρή σημασία έχει τώρα. Το παν είναι ότι είμαστε όλοι υγιείς, χωρίς να έχουμε πάθει το παραμικρό. Όλα τα άλλα θα τα βρούμε» δήλωσε στο TLIFE.