Η Ελένη Χατζίδου ενοχλήθηκε για την «ανακοίνωση» της εγκυμοσύνης της – πώς απάντησε (φωτογραφία)

Δημοσιεύθηκε: 21 Μαρτίου 2019 16:23

 Φανερά ενοχλημένη είναι η Ελένη Χατζίδου για τις φήμες που τη θέλουν να βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα. Η σέξι λαϊκή τραγουδίστρια έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω των Instastories.

«Το προηγούμενο Σάββατο ήμουν στην Κύπρο για live. Από τη στιγμή που κάποιος δεν ανακοινώνει ένα τόσο σημαντικό και ευαίσθητο γεγονός όπως η εγκυμοσύνη ο ίδιος δεν είναι ωραίο να το κάνετε εσείς και μάλιστα λέγοντας ότι το έχει κάνει ο ίδιος επίσημα. Αφήστε τίποτα για εμάς ρε παιδιά όταν έρθει η ώρα».

Διέψευσε, όπως είναι ηλίου φαεινότερο, πως το ανακοίνωσε το προηγούμενο Σάββατο σε δικούς της ανθρώπους, καθώς ήταν στην Κύπρο.

Το γεγονός, πάντως, είναι ένα: Την είδηση της εγκυμοσύνης δεν τη διέψευσε, μόνο της ανακοίνωσης.

Η σχέση της με τον παρααθλητή Ετεοκλή Παύλου

Το ζευγάρι συγκατοικεί από την πρώτη εβδομάδα κιόλας της σχέσης του, ενώ επιθυμία του είναι, όπως όλα δείχνουν, να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια. Κάτι που έχει πει κιόλας η Ελένη σε συνεντεύξεις της, αποθεώνοντάς τον κιόλας. «Θέλω να κάνω μια όμορφη οικογένεια – τον άνθρωπό μου τον βρήκα. Έκλεισα ως γυναίκα. Δεν ξέρω πως ήταν η ζωή μου πριν γνωρίσω τον Ετεοκλή. Είναι ο πιο ολοκληρωμένος άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Είναι τα πάντα του που με ελκύουν, ο τρόπος που μιλάει, που συμπεριφέρεται, το πόσο έξυπνος είναι», έχει, μεταξύ άλλων, δηλώσει για τον Ετεοκλή της.

Λέτε όντως να έχουμε baby boom; Εμείς έτσι εικάζουμε. Καλή λευτεριά!

Xatzidou_Insta