Ελένη Ζιώγα: η «Κυρία Έλεν» επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από πολλά χρόνια, με μια σειρά εποχής

Δημοσιεύθηκε: 4 Μαρτίου 2021 20:15
Ελένη Ζιώγα:  η «Κυρία Έλεν» επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από πολλά χρόνια, με μια σειρά εποχής

Η Ελένη Ζιώγα του «Φύγαμε», του «Μετράω Στιγμές», του «Είμαστε στον αέρα», του «Άλμα Λίμπρε», του «Σαν αδερφές» επιστρέφει. Η δυνατή της πένα διασκευάζει για την τηλεόραση το διήγημα «Αγάπη παράνομη» του Κωνσταντίνου Θεοτόκη.

Πρόκειται για μια σειρά εποχής που θα σκηνοθετήσει ο Νίκος Κουτελιδάκης και θα προβληθεί από την ΕΡΤ.

Η ιστορία…

Τα μυστικά που δεν ομολογούμε ούτε οι ίδιοι στον εαυτό μας είναι τα πιο επικίνδυνα. Γιατί συνήθως αποκαλύπτονται μόνο όταν είναι αργά, μόνο μέσα από κάποιες ακατανόητες δράσεις μας, που καταστρέφουν στο πέρασμά τους τα πάντα.

Ο Στάθης, 45 ετών με γιο της παντρειάς, δεν έχει ομολογήσει στον εαυτό του ότι στη θέα και μόνο της 20χρονης Χρυσαυγής χάνει τα λογικά του. Η γυναίκα του Στάθη δεν έχει ομολογήσει στον εαυτό της ότι το έχει καταλάβει αυτό. Και κάπως έτσι, κάτω από μυστικά πρόχειρα κουκουλωμένα, ο Στάθης πιέζει τον γιο του να παντρευτεί τη Χρυσαυγή. Βάζει «το έγκλημα που δεν έχει ακόμα συμβεί» μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Αθώοι και ένοχοι, όλοι μαζί σε ένα σπίτι, θα ζήσουν την τιμωρία μιας πατριαρχικής κοινωνίας, θα πολεμήσουν με τους δαίμονές τους, θα χάσουν όποια ιδέα είχαν μέχρι τώρα για την αξιοπρέπειά τους.

Ο έρωτας και το έγκλημα απέχει μια απόφαση μακριά. Και οι ήρωες εδώ παίρνουν τη μία λάθος απόφαση μετά την άλλη…

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT