Ελεονώρα Μελέτη: Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον πολιτικό της γάμο

Συντάκτης: Newsroom

29 Δεκεμβρίου 2022 09:28

Ελεονώρα Μελέτη: Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον πολιτικό της γάμο

Μία ξεχωριστή ημέρα είναι η σημερινή για την Ελεονώρα Μελέτη και τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη. Το ζευγάρι γιορτάζει τα πέντε χρόνια γάμου, αφού παντρεύτηκαν σαν σήμερα το 2017. Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στα γραφεία της εταιρίας του γαμπρού, παρουσία ελάχιστων καλεσμένων.

Νωρίτερα σήμερα η Ελεονώρα Μελέτη ανάρτησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σειρά από αδημοσίευτες φωτογραφίες από εκείνη την ημέρα: η προετοιμασία, ο πατέρας της, το μακιγιάζ και η φουσκωμένη κοιλιά λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης.

«28/12/17. Η προετοιμασία μου ως «νύφη! Στις 13:28 συμπληρώθηκαν 5 χρόνια από την δίλεπτη πολιτική τελετή που μας πέρασε στα αρχεία του κράτους ως «παντρεμένους». Πέρασαν κιόλας 5 χρόνια… μισή δεκαετία. Κοιτώ τις φωτογραφίες και είναι σαν χθες. Δεν θα άλλαζα τίποτα. Ούτε το νυφικό στο χρώμα της πούδρας, ούτε τα φλατ παπούτσια, ούτε το φτερό στο κεφάλι, ούτε την υπνηλία, ούτε το μέρος που έγινε η τελετή» έγραψε στο σχόλιό της η Ελεονώρα Μελέτη.

«Η Αλεξάνδρα ένας από τους μάρτυρες, 5,5 μηνών έγκυος. Στη φωτογραφία με τον μπαμπά δεν με λες και κούκλα αλλά ξέρετε τι αδυναμία έχω στα αυθόρμητα. Είναι από τις αγαπημένες μου όχι γιατί είναι αριστούργημα αλλά γιατί μόνο εμείς ξέρουμε τι λέγαμε εκείνη την ώρα» συμπλήρωσε η Ελεονώρα Μελέτη στη λεζάντα της δημοσίευσης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)