Ελεονώρα Μελέτη: αγκαλιά με το Mega με τις ευχές της Ελένης Μενεγάκη!

Δημοσιεύθηκε: 24 Απριλίου 2021 09:00
Ελεονώρα Μελέτη: αγκαλιά με το Mega με τις ευχές της Ελένης Μενεγάκη!

Η αρχή έγινε με την Ελένη Μενεγάκη. Όμως το Mega έχει στα σκαριά και νέα μεταγραφική βόμβα παρουσιάστριας. Ο λόγος για την Ελεονώρα Μελέτη η οποία σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες βρίσκεται μία ανάσα από τη μεταγραφή της στο Μεγάλο Κανάλι.

Όπως σας έχουμε αποκαλύψει, η Μελέτη δεν θα συνεχίσει στον Alpha. Ο ΣΚΑΪ την πολιορκούσε, αλλά φαίνεται ότι το Mega έκανε την κίνηση ματ. Και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι η ανακοίνωση της μεταγραφής είναι θέμα χρόνου.

Μάλιστα, η έκπληξη είναι ότι το κανάλι της πρότεινε να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη. Όχι όμως με ψυχαγωγική εκπομπή αλλά με κοινωνική. Ο σταθμός ονειρεύεται τη ζώνη 8-10 να αναλάβει η Ελεονώρα και να συνεχίσει ψυχαγωγική εκπομπή 10-1. Η Μπάρκα δεν θα είναι η παρουσιάστρια (πάει μάλλον Σαββατοκύριακο), αλλά ακόμη είναι άγνωστος (ή άγνωστη) ο αντκαταστάτης της. Και μετά φυσικά (1-4) θα παίρνει σειρά το βαρύ πυροβολικό του σταθμού, η Ελένη Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη: είναι η αγαπημένη των φωτογράφων και το αποδεικνύει

Μάλιστα κυκλοφορεί έντονα ένα παρασκήνιο που ενώνει τη Μενεγάκη με τη Μελέτη. Σύμφωνα με πληροφορίες η Μενεγάκη έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση την Ελεονώρα. Και δεν έκρυψε τη χαρά της όταν έμαθε ότι το κανάλι μιλάει με τη Μελέτη. Από την πλευρά της πίεσε διακριτικά για να κλείσει το deal.

Οι επίσημες ανακοινώσεις για τη μεταγραφή αναμένεται να γίνουν λογικά προς το τέλος Μαΐου. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να τις έχουμε και νωρίτερα.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.