Ελεονώρα Μελέτη: Αντέδρασε στην επιλογή Κουτσόπουλου ως παρουσιαστή της «Φάρμας»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

21 Ιουνίου 2023 11:45

Ελεονώρα Μελέτη: Σπάνιες φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία

Μετά τα επικριτικά σχόλια του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την απόφαση της παραγωγής της «Φάρμας» να αναθέσει την παρουσίαση στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τη σκυτάλη πήρε η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία εξέφρασε την αντίδρασή της.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «MEGA Καλημέρα», Ελεονώρα Μελέτη εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της με την εξέλιξη αυτή και είπε στους συνεργάτες της: «Παιδιά, δεν ξέρω, δεν σας θυμώνει λίγο αυτό;

Ο σεφ μπορεί να γίνει εξαιρετικός παρουσιαστής, δεν αμφιβάλλω. Περιμένω να το δω και μετά να κρίνω.

Από την άλλη, με θυμώνει το γεγονός ότι υπάρχουν επαγγελματίες του είδους και μάλιστα πληθώρα, και κάποιοι από αυτούς τους επαγγελματίες παρουσιαστές μπορεί να μην έχουν και δουλειά αυτή τη στιγμή…

Και δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό των ανθρώπων που τον βλέπουν ως έναν εν δυνάμει κεντρικό παρουσιαστή».

Από τη δική του πλευρά, ο Κώστας Τσουρός κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με την οικοδέσποινα της εκπομπής και σημείωσε μεταξύ άλλων: «Κι εγώ βλέπω στο πρόσωπο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου έναν άνθρωπο επικοινωνιακό ο οποίος μπορεί να χειριστεί τα πράγματα στην τηλεόραση.

Δεν θεωρώ ότι δύσκολα κάποιος τον σκέφτεται. Το παράλογο κατ’ εμέ είναι αυτό που λες κι εσύ, ότι από τη στιγμή που υπάρχουν επαγγελματίες παρουσιαστές ή επαγγελματίες άνθρωποι της τηλεόρασης, πώς δίνεις την ευκαιρία σε αυτούς και την δίνεις σε έναν άλλο με άλλη δουλειά;».

Η Μελέτη πήρε και πάλι τον λόγο και τόνισε: «Εμένα εκεί είναι η ένστασή μου. Όταν οι άνθρωποι της τηλεόρασης δεν προστατεύουν οι ίδιοι την τηλεόραση αλλά την έχουν ανοιχτή για τον οποιονδήποτε μπορεί να έχει κάνει λίγο ντόρο σε ένα ριάλιτι, να είναι αρκετά επικοινωνιακός και ταλαντούχος όπως ο κ. Κουτσόπουλος.

Μακάρι δηλαδή να αναδειχθεί ένα ταλέντο που τόσο καιρό η τηλεόραση το έχανε αλλά εγώ δεν κατανοώ γιατί να συμβαίνει αυτό, τη στιγμή που υπάρχει πληθώρα άλλων παρουσιαστών οι οποίοι θα μπορούσαν να υπηρετήσουν αυτό το κόνσεπτ».