Ελεονώρα Μελέτη: «Αρρώστησα. Νοσηλεύτηκα. Ήμουν στο νοσοκομείο και συνέχιζαν να με χτυπάνε»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

18 Σεπτεμβρίου 2022 09:30

H Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για τα πρώτα χρόνια της καριέρας της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στις αρχές της πορείας της στην τηλεόραση.

Για πρώτη φορά η Ελεονώρα Μελέτη φωτογραφήθηκε με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη και μίλησε για τη συνεργασία τους στο θέατρο και την κοινή τους ζωή.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Mega Καλημέρα» αναφέρθηκε και στις δύσκολες καταστάσεις που διαχειρίστηκε όταν πραγματοποιούσε τα πρώτα της βήματα στον χώρο.

Ξέρεις τι σκέφτομαι τώρα; Το περιοδικό κυκλοφορεί ανήμερα των γενεθλίων σου, 17 Σεπτεμβρίου. Τέτοια μέρα ακριβώς το 2005 κάναμε το πρώτο σου εξώφυλλο, λίγο πριν κάνεις πρεμιέρα με τον Πρωινό καφέ.

Ελεονώρα: Τότε έκλεινα τα 27 και τώρα τα 44!

Άλλη Ελεονώρα τότε και τώρα;

Ελεονώρα: Η ίδια Ελεονώρα, αλλά πιο ώριμη, πιο δοκιμασμένη, πιο κατασταλαγμένη.

Θοδωρή, ξέρεις πόσο είχε πιεστεί εκείνη την εποχή;

Ελεονώρα: Δεν το έχει καταλάβει. Αυτό που έχω ζήσει εγώ δεν το έχει ζήσει καμία στην Ελλάδα.

Γιατί προσπάθησαν να σε «πουλήσουν» ως κάτι που δεν ήσουν.

Ελεονώρα: Αυτό δεν με ενόχλησε τόσο, μπορούσα να το διαχειριστώ. Και εκείνοι το έβλεπαν ότι δεν γινόταν. Η ίδια προσωπικότητα ήμουν, απλά πιο ψαρωμένη. Ήξεραν στον ΑΝΤ1 ότι ήμουν αγρίμι και όχι πρόβατο. Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν η απρόκλητη επίθεση που δεχόμουν από όλους σχεδόν. Για αυτό όταν το βλέπω να συμβαίνει σε άλλους, ταυτίζομαι και θέλω να τους προστατεύσω. Το ένιωσα έντονα με τη Μαλέσκου. Δεν είναι εύκολο να το καταλάβεις, αν δεν το έχεις ζήσει ο ίδιος.

Εσένα είχε επιπτώσεις και στην υγεία σου όμως.

Ελεονώρα: Αρρώστησα. Νοσηλεύτηκα. Ήμουν στο νοσοκομείο και συνέχιζαν να με χτυπάνε. Άνθρωποι που μου μιλάνε σήμερα σαν μην έχει γίνει τίποτα. Εγώ όμως πάντα θα θυμάμαι. Ποιους φίλους να έχω λοιπόν από τον χώρο όταν έχω ζήσει αυτή την τραυματική εμπειρία; Τα έχω αφήσει αυτά πίσω μου, αλλά ένα τραύμα υπάρχει. Ξέρεις ότι δεν κάνω δημόσιες σχέσεις, δεν πάω σε καλέσματα, δεν ακολουθώ το σύστημα, γιατί από αυτό ακριβώς το σύστημα έχω καεί στο παρελθόν. Και δεν ήθελα να συμβεί ξανά. Θέλω ξεκάθαρες αποστάσεις από το σύστημα αυτό. Θέλω να βρίσκομαι μόνο όπου νιώθω ασφαλής. Ευτυχώς, έχω την επαφή με τον κόσμο μέσα από τα social media. Αν είχα ίσως τότε τη στήριξη αυτή, θα είχα αντιμετωπίσει καλύτερα αυτό που βίωνα από τα Μέσα.

Εσύ ουσιαστικά ξεκίνησες το κίνημα… ξεμπροστιάσματος των troll.

Ελεονώρα: Μα τι να μου πουν τα ανώνυμα troll, όταν με έχουν κρεμάσει στα μανταλάκια επώνυμα. Γατάκια είναι!

Τα συμπονάς λίγο, κάνεις την ψυχολόγο.

Ελεονώρα: Μα όταν μιλάς άσχημα για έναν άλλο, μιλάς ουσιαστικά για τον εαυτό σου. Από ένα σχόλιο μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει στην ψυχούλα ενός ανθρώπου.

Πηγή: ΟΚ!