Ελεονώρα Μελέτη: «Δημοσιογράφος αποκάλυψε πώς ήμουν έγκυος, την πήρα τηλέφωνο και ήμουν επιθετική»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

24 Ιανουαρίου 2023 12:40

Η Ελεονώρα Μελέτη προχώρησε στην αποκάλυψη ενός περιστατικού που την είχε ενοχλήσει όταν δημοσιεύτηκε η είδηση ότι είναι έγκυος έπειτα από επίσκεψη στον γυναικολόγο της.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «MEGA Καλημέρα», Ελεονώρα Μελέτη, με αφορμή τη συνέντευξη της Ελένης Φουρέιρα στην ελληνική «Vogue» σχετικά με τη δημοσιοποίηση της εγκυμοσύνης της, προχώρησε σε μία εξομολόγηση και αναφέρθηκε στη δική της εμπειρία.

«Να σας πω την προσωπική μου εμπειρία; Για να δεις πόσο άσχημο είναι; Και είναι πολύ άσχημο όταν στο κάνει και γυναίκα αυτό. Στον δικό μου τον γυναικολόγο, όποια είναι έγκυος, βγαίνει με έναν κίτρινο φάκελο μέσα από τον γιατρό. Ο κίτρινος φάκελος αυτός έχει οδηγίες για την εγκυμοσύνη», είπε αρχικά η παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της.

Και συνέχισε λέγοντας: «Είχα πάει στον γιατρό μου και αργά κιόλας. Πήρα τον κίτρινο φάκελο γιατί ήμουν έγκυος. Μου είχε τις οδηγίες και την επόμενη ημέρα βλέπω σε μεγάλο Μέσο από πολύ συμπαθή και πολύ έγκυρη δημοσιογράφο τίτλο ότι είμαι έγκυος επειδή κρατούσα τον κίτρινο φάκελο. Όλο το παρασκήνιο της διαδικασίας.

Την πήρα τηλέφωνο γιατί εγώ δεν το είχα πει στον κύκλο μου και της είπα: ‘ρε αγάπη μου γλυκιά, εσύ πού ξέρεις αυτή τη στιγμή αν εγώ προσπαθώ και δεν μπορώ, είμαι αλλά έχω πρόβλημα, δεν μπορώ να το συνεχίσω γιατί μπορεί να μην θέλω; Τι πας και κάνεις;’

Επειδή δεν μίλησα με αυτόν τον τόνο, ήμουν πολύ επιθετική, η κοπέλα μου ζήτησε συγγνώμη και σαφώς τη δέχτηκα. Θέλω να πω ότι είναι προσωπικό δεδομένο η εγκυμοσύνη και τέλος».

Και επιστρέφοντας στην εγκυμοσύνη της Φουρέιρα, η Μελέτη υπογράμμισε: «Εμείς χαιρόμαστε που η Ελένη Φουρέιρα έφτασε στο σημείο να κάνει αυτήν την τόσο ωραία φωτογράφιση και εξομολόγηση και μένουμε στο θετικό και αισιόδοξο μήνυμά της ότι όποια θέλει ας πάρει τον χρόνο της κι ας κάνει τις προσπάθειές της, μικρά θαύματα γίνονται κάθε μέρα»,