Ελεονώρα Μελέτη:Εγώ θα σας πω για την εκδίκηση της Καινούργιου

Συντάκτης: Newsroom

22 Φεβρουαρίου 2024 11:07

Την κόντρα ανάμεσα σε Κατερίνα Καινούργιου και Μαρία Μπακοδήμου σχολίασαν το πρωί της Πέμπτης 22 Φεβρουαρίου στο Mega Καλημέρα, με την Ελεονώρα Μελέτη να σχολιάζει πως η παρουσιάστρια του Alpha δεν έχει ακούσει και λίγα…

Σύμφωνα με όσα είδαμε στο βίντεο της εκπομπής, η κόντρα ανάμεσα στις δύο παρουσιάστριες κρατά περισσότερο από 12 χρόνια!

Η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε αρχικά, συμφωνώντας με τον Θανάση Πάτρα: «Τελευταία έχει μαλακώσει, νιώθω ότι τα ψιλομαζεύει η Μαρία Μπακοδήμου» και συνέχισε: «Δεν την έχει άδικα τη μύγα η Κατερίνα. Δεν έχει ακούσει και λίγα. Δηλαδή έχει αμφισβητηθεί πολλές φορές, τώρα παίρνει και την εκδίκησή της -που είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο-  γιατί είναι μία πετυχημένη παρουσιάστρια κι έχει μία πετυχημένη εκπομπή, αλλά έχει ακούσει πολλά!

Όταν ακούς πολλά, φτάνεις κι εσύ σε ένα σημείο που και τα ωραία σου θέλεις να βάλεις και τις απαντήσεις σου να δώσεις και τους ανθρώπους στη θέση τους να βάλεις και είναι απόλυτα κατανοητό. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα σταματήσει η Κατερίνα να ασχολείται και θα βρει την υγεία της».