Ελεονώρα Μελέτη: «Εκεί που οι άλλες βλέπουν ένα τέκνο, εγώ βλέπω ένα τεκνό»

3 Μαΐου 2022 09:45

Ελεονώρα Μελέτη: «Εκεί που οι άλλες βλέπουν ένα τέκνο, εγώ βλέπω ένα τεκνό»

Η Ελεονώρα Μελέτη κάθισε απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή Ελένη στο Mega και μίλησαν με αφορμή ένα τελευταίο δημοσίευμα σε ιστοσελίδα. Η οποία σχολίαζε τη διαφορά ηλικίας της Ελεονώρας με τον σύζυγό της.

Ελεονώρα Μελέτη: «Εκεί που οι άλλες βλέπουν ένα τέκνο, εγώ βλέπω ένα τεκνό».

Η παρουσιάστρια έδωσε άμεσα μια πολύ στοχευμένη απάντηση στον λογαριασμό της στο Ιnstagram. Παράλληλα άφησε τον κόσμο να κρίνει το αποτέλεσμα.

«Διάβαζα πριν καμία εβδομάδα κάτι που έγραψες. Πραγματικά έμπαινα στη θέση αυτού που το είχε γράψει για τη διαφορά ηλικίας. Και λέω εντάξει, θα κάνει καιρό να ξαναγράψει το οτιδήποτε που να αφορά την Ελεονώρα. Το κείμενό σου είναι τόσο δυνατό, έντονο, δεν σου ξεφεύγει κανείς. Μπορείς να τον κάνεις τον άλλον του αλατιού. Αυτό που διάβασα είναι ο χαρακτήρας που ξέρω» της είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελεονώρα Μελέτη χρησιμοποίησε το θέμα ευρύτερα

«Έχει αλλάξει η πρόθεση, παλιά θα καθάριζα για τον εαυτό μου. Το έκανα δημόσια γιατί το έκανε και ο άλλος δημόσια, έλεγα “μία σου, και μία μου”. Τώρα δεν είναι έτσι, τώρα αυτό που κάνω, το κάνω πάντα με αφορμή κάτι που με αφορά. Αλλά θα σταθώ σε ένα σημείο που θα αφορά και τις άλλες γυναίκες, τους άλλους ανθρώπους.

Επειδή αναφέρθηκες στο post με τη διαφορά ηλικίας. Δεν είναι κάτι που το έχω κρύψει ποτέ. Δεν αντέδρασα επειδή ήταν κάτι που ακούγεται πρώτη φορά. Αυτοσαρκάζομαι κιόλας. Εκεί που οι άλλες βλέπουν ένα τέκνο, εγώ βλέπω ένα τεκνό. Πραγματικά δεν έχω κανένα θέμα με αυτό, και δεν θα έπρεπε να έχει και κανένας άλλος. Από τη στιγμή που δεν έχω πρόβλημα εγώ, γιατί να έχει ο άλλος;

Και πρόσεξε, το συγκεκριμένο site, που δεν το έβγαλα στη φόρα, για να βγάλω κάτι από όλο αυτό. Το έχει κάνει άλλες τρεις φορές σε έναν χρόνο, και για άλλες παρουσιάστριες. Το κάνουν για κιλά, για λεφτά, για τα πάντα. Και είπα εγώ, γιατί να μην το εκμεταλλευτούμε αυτό, να βγούμε και να πούμε, “Κοίταξε να δεις γιατί να μην το δούμε αλλιώς το θέμα το 2022 που συμβαίνουν τόσα πράγματα και μπορούμε να χρησιμοποιούμε τη θέση μας και τον λόγο μας για να βγάζουμε και αλλά μηνύματα”».