Ελεονώρα Μελέτη: Έστειλε μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη – Τι του ζήτησε

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

15 Νοεμβρίου 2022 11:52

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε ότι πριν από λίγο καιρό έστειλε μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή την υπόθεση βιασμών και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός της απάντησε, κάτι που αιφνιδίασε ευχάριστα την παρουσιάστρια του MEGA.

Με αφορμή τη συνάντηση της Βάνας Μπάρμπα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε πως είχε επικοινωνήσει πρόσφατα -μέσω του Instagram- με τον πρωθυπουργό.

Είπε πως ήταν ήταν αρκετά ταραγμένη και δεν περίμενε απάντηση ωστόσο ο Μητσοτάκης αποκρίθηκε και σχολίασε το μήνυμα που εκείνη άφησε.

«Θα μοιραστώ κάτι τελείως δικό μου και προσωπικό. Μετά τη συνεργασία που είχαμε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την καμπάνια του 15900, για τη γραμμή κακοποιημένων γυναικών, όταν έγινε γνωστή η υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, συναισθηματικά καταβεβλημένη και σε πολύ μεγάλη ταραχή, πήρα την πρωτοβουλία και του έστειλα μήνυμα στο Instagram», είπε αρχικά η Μελέτη στην πρωινή εκπομπή στο MEGA.

Και πρόσθεσε: «Δεν περίμενα ποτέ ούτε ότι θα το διαβάσει, ούτε ότι θα το δει. Του είπα ότι πρέπει οπωσδήποτε να κάνει κάτι ώστε τα παιδιά σε αυτή τη χώρα να νιώθουν ασφαλή. Και όχι μόνο το είδε, απάντησε κιόλας. Αυτό είναι ένα καλό στοιχείο ενός ανθρώπου που έχει τα αφτιά του ανοιχτά στους πολίτες».

«Το καλό θα ήταν να έχει τα αφτιά του ανοιχτά σε όλους τους πολίτες και όχι στη Μπάρμπα και στη Μελέτη», σχολίασε από την πλευρά του, ο Κώστας Τσουρός.

Υπενθυμίζεται πως η Μπάρμπα συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό, χωρίς ωστόσο να γράψει περισσότερα για το λόγο ή λεπτομέρειες από τα όσα είπαν οι δυο τους από κοντά.

«Ευχαριστώ πολύ τον πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη που με άκουσε» έγραψε μεταξύ άλλων η Μπάρμπα στον λογαριασμό της στο Instagram. Και πρόσθεσε ότι «βρήκαμε λύσεις για θέματα που αφορούν την πατρίδα μας».

Η ανάρτηση της ηθοποιού συνοδεύτηκε από φωτογραφία, στην οποία ποζάρουν μαζί χαμογελαστοί.