Ελεονώρα Μελέτη: «Ευχαριστώ, αλλά… όχι»! Η παρουσιάστρια αρνήθηκε τον ΣΚΑΪ και οδεύει ολοταχώς προς Mega

28 Απριλίου 2021 09:30

Ελεονώρα Μελέτη: νέα ανατροπή με την εκπομπή της στο Mega! Διαβάστε τις αλλαγές που αποφασίστηκαν

Πρέπει να θεωρείται πλέον δεδομένο ότι το Mega θα είναι ο επόμενος σταθμός της Ελεονώρας Μελέτη. Και οι εξελίξεις προς αυτό το συμπέρασμα οδηγούν.

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι σίγουρο ότι το καλοκαίρι με το τέλος του συμβολαίου της θα αποχαιρετήσει τον Alpha. Μία σχέση που πέρασε από σαράντα κύματα και όλα δείχνουν πλέον ότι οδεύει προς το τέλος της.

Κι επειδή όλοι είχαν… ψυχανεμιστεί το φινάλε της από τον σταθμό, υπήρχαν κανάλια που της έστρωσαν χαλί για να πάει.

Πρώτοι σας είχαμε αποκαλύψει ότι ο ΣΚΑΪ έριξε τα δίχτυα του στην παρουσιάστρια. Την ήθελε για τη βραδινή ζώνη αλλά και για την παρουσίαση του Big Brother στο οποίο ποντάρει πολύ το κανάλι του Φαλήρου.

Το Star επίσης βολιδοσκόπησε τις προθέσεις της, για να κάνει στη συνέχεια δυναμικό μπάσιμο το Mega. Και έγινε το φαβορί για την παρουσιάστρια.

Της προτάθηκε να αναλάβει την πρωινή ζώνη του καναλιού τις καθημερινές, με μία εκπομπή κοινωνικού περιεχομένου. Μία πρόταση που της άρεσε πολύ. Ζήτησε όμως λίγες ημέρες διορία προκειμένου να δώσει την οριστική της απάντηση.

Και αυτή όπως όλα δείχνουν θα είναι θετική. Υπήρξε το πρώτο σημάδι άλλωστε. Σύμφωνα με πληροφορίες, επικοινώνησε με τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ και αφού τους ευχαρίστησε για την πρότασή τους, την αρνήθηκε. Κι έτσι ανοίγει ο δρόμος για τις υπογραφές της στο Μεγάλο Κανάλι.