Ελεονώρα Μελέτη για Ντόρα Κουτροκόη: «Σε κρεμάνε μέσα σε ένα απόγευμα…»

2 Δεκεμβρίου 2022 11:09

Η Ελεονώρα Μελέτη τοποθετήθηκε αναφορικά με την απομάκρυνση της Ντόρας Κουτροκόη από την εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ.

Η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε στο θέμα στον «αέρα» της πρωινής εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της.

Η Μελέτη τόνισε πως το γεγονός της θύμισε την περίοδο που ενώ ήταν έγκυος, της ανακοίνωσαν από το κανάλι του Φαλήρου ότι δεν θα προχωρήσει η συνεργασία τους.

«Έχω σταθεί και στο σημείο ότι η Ντόρα Κουτροκόη δεν είχε συμβόλαιο αλλά σύμβαση αορίστου, που σημαίνει ότι η επιχείρηση μπορεί να πάρει την απόφαση να διακόψει τη συνεργασία, ουσιαστικά αυτό συνεπάγεται απόλυση», ανέφερε αρχικά η Μελέτη.

Και πρόσθεσε: «Δεν είναι η πρώτη φορά που έχει συμβεί. Έχει συμβεί κι άλλες φορές και όχι μόνο με συμβάσεις αορίστου αλλά και με συμβόλαια! Μία ημέρα πριν ξεκινήσει η σύμβασή μου ενημερώθηκα κι εγώ, χωρίς να μου έχουν πει κάτι προηγούμενα, ότι τελικά δεν θα με χρειαστούν από τη νέα σεζόν. Πριν βγω στον αέρα, μία ημέρα πριν. Όπου εγώ για να συμφωνήσω με τον ΣΚΑΪ, είχα απορρίψει πρόταση από άλλα κανάλια.

Δηλαδή έμεινα εκτός μία σεζόν γιατί ένας άνθρωπος, ο οποίος με έχει δεσμεύσει, έχει ανακοινώσει ότι είμαι στο δυναμικό του, με έχει βάλει να δώσω συνέντευξη ώστε να ανακοινώσω και να μοιραστώ με τον κόσμο τι θα κάνουμε την ερχόμενη σεζόν και 31 Αυγούστου αποφασίζει ότι τελικά δεν θέλει. Και μου το ανακοινώνουν με ένα τηλεφώνημα, μία ημέρα πριν»

Καταλήγοντας, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Βλέπω ότι μέσα από την ιστορία της Ντόρας Κουτροκόη –με κάποιες μικρές διαφορές- έζησα μία ίδια ιστορία. Γελάω γιατί μου φαίνονται σαν να μην τα έχω ζήσει όλα αυτά εγώ. Δεν το περιμένεις ότι θα σου συμβεί αυτό. Όταν από εκεί που μιλάς με δύο – τρία κανάλια και λες ότι εγώ θα πάω εκεί όπου νιώθω πιο ασφαλής και θα ‘ναι καλύτερες συνθήκες, τελικά να σε κρεμάνε μέσα σε ένα απόγευμα. Και χωρίς το γιατί. Δεν υπήρχε ένα γιατί…».