Ελεονώρα Μελέτη: γιόρτασε τα γενέθλια της κόρης της μέσω βιντεοκλήσης

Δημοσιεύθηκε: 14 Απριλίου 2021 21:15
Ελεονώρα Μελέτη: γιόρτασε τα γενέθλια της κόρης της μέσω βιντεοκλήσης

Η  Ελεονώρα Μελέτη γιόρτασε από απόσταση τα γενέθλια της κόρης της που έκλεισε τα τρία της χρόνια. Η μικρή Αλεξάνδρα γιόρτασε τα γενέθλια της χωρίς της μητέρα της. Διότι όπως αποκάλυψε πριν μερικές μέρες είναι θετική στον COVID19 και βρίσκεται σε καραντίνα.

Ελεονώρα Μέλέτη: η γνωστή παρουσιάστρια ανέβασε ένα instastory που η κόρη της είναι αγκαλιά με τον πατέρα της και η ίδια «είναι μαζί τους» μέσω βίντεο κλήσης. Η Ελεονώρα Μελέτη παρά την απόσταση όμως, προσπάθησε να κάνει την κορούλα την χαρούμενη.

μελετη γενεθλια κορης

«Μέσα από την καρδία μας, σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές που στείλατε για το Αλεξαδράκι μας. Η σκέψη σας και τα λόγια σας είναι συγκινητικά μια μέρα σαν την σημερινή που ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη». Έγραψε η παρουσιάστρια.

Η ίδια για να περάσει η ώρα επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους και αποφάσισε να κάνει ένα Q&A στο Instagram. Σε αυτό πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να μάθουν που βρίσκεται η μικρή Αλεξάνδρα καθώς και ποιος τη φροντίζει τώρα που εκείνη λείπει.

Meleti1
Meleti2

«Την Αλεξάνδρα τη φροντίζει ο Θοδωρής. Πληροφορίες λένε ότι δεν θέλω να δω τι κατάσταση επικρατεί στο σπίτι. Ο Θοδωρής αρνήθηκε να στείλει βίντεο. Έχω κάνει τρία τεστ στην Αλεξάνδρα και μέχρι στιγμής είναι αρνητική», έγραψε η παρουσιάστρια.

Genethlia

 

 

Πάντως σίγουρα στη μικρούλα θα κόψουν και δεύτερη τούρτα…

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT