Ελεονώρα Μελέτη: Η ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της για την επέτειό τους

21 Μαΐου 2022 16:03

Ελεονώρα Μελέτη: Η ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της για την επέτειό τους

Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή ημέρα για την Ελεονώρα Μελέτη και τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη.

Το ζευγάρι είχε επέτειο και η παρουσιάστρια του Mega, έκανε μια ανάρτηση στο instagram της κάνοντας ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη ανάρτησε μερικές φωτογραφίες με τον σύζυγό της και έγραψε: «5 χρόνια. Μισή δεκαετία. 1825 μέρες. 60 μήνες. 275 εβδομάδες. 43.800 ώρες. Όπως κ να τα μετρήσεις, …μαζί τα φάγαμε!».

Να τονίσουμε, ότι η Ελεονώρα Μελέτη κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της
ζωή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)

Η γνωριμία με τον Θοδωρή Μαροσούλη

«Γνώριζα τις αδερφές του. Με μία από τις αδερφές του είχαμε μία κοινή γνωστή που είχαμε βγει κάνα δύο φορές έξω, και για κάποιο λόγο επέμενε πως ταίριαζα με τον Θοδωρή. Είχαν προσπαθήσει κάνα δύο φορές να μας κάνουν το κονέ, αλλά εγώ όποτε ψιλιαζόμουν ότι πάνε να μου γνωρίσουν άνθρωπο, δεν πολυψηνόμουν κι έβρισκα δικαιολογίες. Δύο τρεις άλλες φορές που θα συναντιόμασταν, πάλι κάτι γινόταν και δεν…

Έγινε λοιπόν εντελώς τυχαία, όταν πήγα να δω μία παράσταση του Νίκου Μουτσινά. Ήξερα ότι δεν υπήρχαν εισιτήρια και γνωρίζοντας ότι η φίλη μου ξέρει την οικογένεια, πήρα τη φίλη μου για να μου βρει. Έπρεπε να δω την παράσταση και γι’ άλλους λόγους. Ήρθε λοιπόν να με ρωτήσει εάν εγώ και οι συνοδοί μου ήμασταν καλά με τις θέσεις και αυτή ήταν η πρώτη γνωριμία», είχε πει η Ελεονώρα Μελέτη.

Ο γάμος

«Παντρευτήκαμε καθαρά για να βγει το παιδί με το επίθετο του Θοδωρή από το νοσοκομείο. Διαφορετικά θα έβγαινε Αλεξάνδρα Μελέτη. Δεν το ήθελα ούτε εγώ, ούτε ο Θοδωρής αυτό. Παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο που διήρκησε τρία λεπτά. Το είπαμε στους φίλους μας, καθαρά για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις» τόνισε σε άλλο σημείο η Ελεονώρα Μελέτη.